Пожелавам всичко най-лошо на всички автотърговци с автокъщи!
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пожелавам всичко най-лошо на всички автотърговци с автокъщи!
Искам най-искрено да пожелая всичко най-лошо на всички автотърговци по автокъщите, ако могат въобще да се нарекат автотърговци. Знам, че темата ще бъде заключена и изтрита, но се надявам по няколко такива да я видят. Няма да обяснявам какво е станало, защото не виждам смисъл.
Искам да им кажа, че всичко един ден се връща, защото там горе има някой който гледа. Искам да ги питам много ли са доволни като въртят и лъжат хората, със скапаните си бракми за по стотици евро. Много ли са доволни като излъжат и вземат парите на хората за "коли" които изобщо не си заслужават. Писна ми от циганските им номера и плоските им лъжички за да изкарат няколко лева отгоре. Знайте, че и вашата ще свърши, въпреки, че в тая дупка България винаги най-добре ще са курвите, мутрите, крадците и измамниците.
Няма да пиша много, просто искам пак да им пожелая всичко най-лошо, харчете си изкараните пари с лъжи със здраве и знайте, че всичко се връща. Всеки човек го застига това, което заслужава.
Искам да им кажа, че всичко един ден се връща, защото там горе има някой който гледа. Искам да ги питам много ли са доволни като въртят и лъжат хората, със скапаните си бракми за по стотици евро. Много ли са доволни като излъжат и вземат парите на хората за "коли" които изобщо не си заслужават. Писна ми от циганските им номера и плоските им лъжички за да изкарат няколко лева отгоре. Знайте, че и вашата ще свърши, въпреки, че в тая дупка България винаги най-добре ще са курвите, мутрите, крадците и измамниците.
Няма да пиша много, просто искам пак да им пожелая всичко най-лошо, харчете си изкараните пари с лъжи със здраве и знайте, че всичко се връща. Всеки човек го застига това, което заслужава.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Пожелавам всичко най-лошо на всички автотърговци с автокъщи!
И все пак какво е станало?
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Какво да ти кажа в този си вид темата наистина не би могла да изкара дълго. Но все пак, ако смяташ, че имаш информация, която може да спаси някой друг във форума от измама, сподели я с нас. Хем на теб ще ти олекне, хем ще помогнеш на другите.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Да, най-добре ще е да оформиш обвинението си конструктивно и подкрепено с факти.
Така ще е полезно на всички потребители тук и ще просъществува.
Така ще е полезно на всички потребители тук и ще просъществува.

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не искам да занимава никого с това, което е станало. Просто ми писна от хора, които се държат супер нагло с теб, едва ли не те гонят от мястото където ти си отишъл да гледаш стока, която те продават. Неможе някакъв мангал да ми се кара при положение, че аз съм негов клиент и съм отишъл да давам пари. В конкретния случай грешката си е моя, но просто ме е яд на много неща и исках да им го пожелая. Олекна ми вече!
На колегите и на нормалните хора (макар и малко) искам да кажа ако могат изобщо да не влизат в тъй наречените "автокъщи". Ако се случи да отидат да гледат нещо да си отварят очите на 18 за абсолютно всичко.
Нищо фатално не е станало, просто много мразя да ме правят на балък само защото съм добър и се държа добре с хората. Писна ми като цяло от изродщината на всяка крачка и това с "автокъщите" ми дойде в повече. Това е. Ако искате, махайте я.
На колегите и на нормалните хора (макар и малко) искам да кажа ако могат изобщо да не влизат в тъй наречените "автокъщи". Ако се случи да отидат да гледат нещо да си отварят очите на 18 за абсолютно всичко.
Нищо фатално не е станало, просто много мразя да ме правят на балък само защото съм добър и се държа добре с хората. Писна ми като цяло от изродщината на всяка крачка и това с "автокъщите" ми дойде в повече. Това е. Ако искате, махайте я.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
не се нерви за глупости бре
сега в кризата гледам една кола за сестра ми...
тоя се направи на "евентуален" и ми сваля некви мизерни 200/300лв
и накрая тръшна капака на колата и ми заяви гордо
-сестра ти няма да кара такава кола
смешник
да не е само тая барака на пазара
само му казах да се огледа на пазара колко са баламите като мен тръгнали да купуват кола
п.с. тъпанар
тая кола още виси и няма продаване
а аз купих по хубава

сега в кризата гледам една кола за сестра ми...
тоя се направи на "евентуален" и ми сваля некви мизерни 200/300лв

и накрая тръшна капака на колата и ми заяви гордо

-сестра ти няма да кара такава кола

смешник

да не е само тая барака на пазара

само му казах да се огледа на пазара колко са баламите като мен тръгнали да купуват кола

п.с. тъпанар
тая кола още виси и няма продаване

а аз купих по хубава

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми не съм за 200-300лв, нито ще си уредя живота с тях, нито ще си реша проблемите. Яд ме е, че са пумяри, лъжат хората, държат се нагло и т.н.
И техния ред ще дойде, започна се вече.
Хора не ходете по автокъщите, нека умрат от глад тия!
И техния ред ще дойде, започна се вече.
Хора не ходете по автокъщите, нека умрат от глад тия!
Последна промяна от emohrisstov на Пон 23 мар 2009 15:39, променено общо 1 път.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
santo_trafficante написа:-сестра ти няма да кара такава кола![]()
![]()
![]()
В този случай аз САМО бих го поправил:
Не, тя няма да кара ТАЗИ кола.

След което си заминавам от мястото без никакви други дискусии и реплики, и не се връщам никога, като предупреждавам всички мои познати за това.
Последна промяна от ChimeyJimmey на Пон 23 мар 2009 15:39, променено общо 2 пъти.
нямаше ли наскоро една тема за отношението на търговците в официалните представитества ???
какво очаквате тогава от т.нар автокъщи........?
кофти матрял, кофти семка......не става за нищо и това си е
какво очаквате тогава от т.нар автокъщи........?
кофти матрял, кофти семка......не става за нищо и това си е
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
абе по хубаво му "сипах"ChimeyJimmey написа:santo_trafficante написа:-сестра ти няма да кара такава кола![]()
![]()
![]()
В този случай аз САМО бих го поправил:
Не, тя няма да кара ТАЗИ кола.

ама дълго за писане

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Санто, много си прав. За мен основният проблем е, че тези боклуци се отнасят с потенциалните си клиенти като със стадо. Арогантни селяндури, които дори сега - попритиснати от спада в търсенето са все така нагли 
И ние, и те са наясно, че няма да им се вържем на глупостите и на напудрените коли... Особено задружни в собствените си лъжи са горублянските мошеници
П.с. Емо, на всеки му идва реда... Ще падне той в твоите ръце някой ден и ще получи подобаващото отношение
Кажи все пак коя е автокъщата, за да се ходи там само за люпене на семки и сладки приказки

И ние, и те са наясно, че няма да им се вържем на глупостите и на напудрените коли... Особено задружни в собствените си лъжи са горублянските мошеници

П.с. Емо, на всеки му идва реда... Ще падне той в твоите ръце някой ден и ще получи подобаващото отношение

Кажи все пак коя е автокъщата, за да се ходи там само за люпене на семки и сладки приказки

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
българина трудно се учи да бъде добър в търговията, учтив, усмихнат, да сваля клиента не подмазвачески, а с финес...
както и да е
ще се научат, който не се научи, ще фалира и ще остане без работа
има и хубави неща в кризата
както и да е
ще се научат, който не се научи, ще фалира и ще остане без работа
има и хубави неща в кризата
Ей колега ,сега само ще гадаем какво е станало.Както казва колегата ChimeyJimmey кажи за какво става въпрос,утре някой от нас ще е в твоита ситуация.Съчуствам ти,ама кажи две думи по случая.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Мда кажи за каде става въпрос, защото така като се чуе тук там и му секват "баламите" а тая селянтия не е ядосала само теб споко - сам ще се вкара в ла***а. И повече хора ще раздухат.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”