Ако някой е купувал от Дупница моля да сподели опита си, доволен ли е

landwarrior написа:..... викат че са кошове и много рядко има от там свестна кола
ми ако е докарана от твой човек или са те свързали чрез познати е вероятно да е читава инак са си тояги италянските коли,знам историй дори за преебани търговци които са тръгнали на самоход да докарат некои кош за продажба и на средата на пътя са финиширалиBratt написа:landwarrior написа:..... викат че са кошове и много рядко има от там свестна кола
Явно моята е от малкия процент свестни коли, 'щото досега ядове сериозни не съм имал (то консумативи кой не сменя)...пък и моята беше разгобена на части, хората си я провериха и ми дадоха 1 година гаранция на двигател и скоростна кутия...
landwarrior написа:....твой човек или са те свързали чрез познати ...
дамм и това е много важно ,дали искат да са за малко и да набутат няколко десетки човека и после да финишират поради това че са ги научили навсякаде и нема вече кой да се преебе или искат да продават читави коли дълго време -въпрос на изборBratt написа:landwarrior написа:....твой човек или са те свързали чрез познати ...
не се ебават с хората, защото вкарват доста коли и си пазят името...
Bratt,не вярвай на джамбазки приказки или поне не на всички.Как ти се вижда всяка кола която е докарат да и се прави пълна профилактика,още повече двигател и скорости разглобени за да се види дали всичко е на ред?Приятелството си е приятелство, но тия хора от такива като нас си вадят хляба.Bratt написа:landwarrior написа:.... ...
.. разглобяват се, проверяват се (ако има нещо - оправят) и на пазара...поне за тях знам, че не се ебават с хората, защото вкарват доста коли и си пазят името...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: batjoro, Google [Bot] и 39 госта