Въпроси за Визия На Голф 3

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Въпроси за Визия На Голф 3

Мнениеот Cocolino » Съб 18 апр 2009 15:32

Колеги, ще дадете ли 1-2 съвета, защото искам да направя една хубава визия на количката и ме е страх да не прецакам нещо. Да ме посъветвате кое е по-добре.
Имам 1-2 въпроса с елементарната визия, но малките детайли, ако не станат дразнят окото, а нямам пари да преправям детайлите по 100 пъти.
Искам да сменя мигачите на калниците - какви да сложа - бели или черни. Тези оранжевите ми бъркат в здравето - отпред сложих черни бленди със затъмнени мигачи и се сляха с бронята и затова си мисля дали да са черни и страничните мигачи или да сложа малко живинка в колата и да сложа бели кристални мигачи? Как мислите вие? Кое е по-добре?
Купих си решетка без емблема - цялата е черна. Чуда се дали да я слагам директно така или да ходя на бояджия да ми боядиса ножа под фаровете в цвета на колага. Досега мислех да ходя на бояджия, но като се загледах във визията и мисля, че няма смисъл. Бронята е черна - блендите са черни, мигачите също, защо да не се слее и решетката с бронята и да стане цялата предница черна? Вие какво мислите по въпроса?
Надявам се до дни да си купя и ножа за bad look. По Принцин той е черен и ще трябва да се боядисва. Ако оставя решетката черна с ножа отдолу се чудя дали да не боядисвам и лайсната в цвета на колата и да оставя и нея черна. Защото, ако боядисам лайсната в цвета на боята за по-красиво ще трябва да боядисам и ножа под фаровете в цвета на боята. А всичко черно ми се струва хубаво.
Какво мислите по тези 3 дребни детайли?

Прилагам 2-3 снимки на колата за да направите и вие визуална представа кое и как трябва да стане. Единствената промяна от снимките са сложени затъмнени и бленди в бронята.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпроси за Визия На Голф 3

Мнениеот stanko_g » Съб 18 апр 2009 15:44

хубаво,но онзи нож за bad look-a по-добре не го слагай или си направи истински bad look,защото според мен става грозно и му стой като подарен :wink:

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Съб 18 апр 2009 15:56

Решетката без емблема задълже в цвета на колата.
Не съм фен на бедлука, ако си го харесваш си го сложи, също в цвета на колата.
Мигачите, страничните, някакви матирани и задължително да се връзват с предните.

Това е моето мнение :да:

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Съб 18 апр 2009 16:06

emohrisstov написа:.......... :да:

Абсолютно ни съвпадат мненията :beer

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Съб 18 апр 2009 16:34

Exell написа:
emohrisstov написа:.......... :да:

Абсолютно ни съвпадат мненията :beer

Ами да, на Мк3 не му трябват някакви тунинг извращения. Достатъчни са няколко малки промени, но на място и стилната и изчистена визия е на лице.
Примери: в темата със снимки в тунинг раздела :wink:

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Пон 20 апр 2009 13:00

Колеги, реших да я сложа директно така решетката без да я боядисвам. Ето резултата:

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пон 20 апр 2009 13:49

Земи сложи едни Angel Eyes фарове, кристални мигачи и бленди и ще видиш визия. Не се занимавай с решетки и bаd look. истории. А тия черни бленди и мигачи дето си ги сложил, нищо не си направил.Няма защо колата ти да изглежда като сажди отпред. Кристални фарове и мигачи на черен фон като броня, преден капак, решетка, изпъкват и стоят много добре. Ма за тази интервенция ще ти трябват и малко повече пари. На тия едносекционни фарове, само bad look им липсва, не се занимавай с глупости. А да правиш визия само отпред, без да барнеш отзад си е като половин свършена работа.

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Пон 20 апр 2009 15:55

Защо, смяташ ли, че bad look-а ще пречи на едносекционните фарове за осветление на пътя? Или говориш просто за външен вид?
В момента нямам пари за фарове, иначе всеки знае какво да сложи с повече пари mhihi

А за мигачите отстрани - черни или бели ще бъдат по-добре? :roll:

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 20 апр 2009 18:39

Здравейте. И аз се чудя дали да боядисвам решетката без емблема в цвета на колата(светло сив металик) или само тази част под фаровете. На мен лично повече ми харесва с боядисана само долна част... На колегата колата е тъмен цвят и не е толкова натрапчиво, че не я е боядисал, но при мен ако я оставя цялата черна вече е грозно.
Долу-горе колко грама боя ще ми трябва за боядисването само на долната част+задното крило на 5-та врата?

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 20 апр 2009 18:45

По-хубава визия от стоковия вариант в перфектно състояние (с огромни джанти) едва ли има.... ма т'ва си е мое мнение, може би съм малко old-fashioned :Mr Green Fun

Потребителски аватар
m2595
Автомобил: Mercedes W124 250D
Двигател: OM602

Мнениеот m2595 » Пон 20 апр 2009 18:53

morfei1 написа:По-хубава визия от стоковия вариант в перфектно състояние (с огромни джанти) едва ли има.... ма т'ва си е мое мнение, може би съм малко old-fashioned :Mr Green Fun

И не само твое.. :wink:

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Пон 20 апр 2009 21:52

Wish_Master написа:Здравейте. И аз се чудя дали да боядисвам решетката без емблема в цвета на колата(светло сив металик) или само тази част под фаровете. На мен лично повече ми харесва с боядисана само долна част... На колегата колата е тъмен цвят и не е толкова натрапчиво, че не я е боядисал, но при мен ако я оставя цялата черна вече е грозно.
Долу-горе колко грама боя ще ми трябва за боядисването само на долната част+задното крило на 5-та врата?

Околл 200 грама - може и по-малко

Потребителски аватар
Cocolino
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cocolino » Пон 20 апр 2009 22:03

Cocolino написа:Защо, смяташ ли, че bad look-а ще пречи на едносекционните фарове за осветление на пътя? Или говориш просто за външен вид?

Някой ще ми отговори ли на въпроса? :roll:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 20 апр 2009 22:04

колега така като гледам твоя цвят е като моя,за страничните мигачи мойте си ги напраих сам с спрей черни и е мн яко виж на скакалеца мн яко стоят,а за решетката боядисай само долната част линииите ги остави черни

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пон 20 апр 2009 22:07

Cocolino написа:
Cocolino написа:Защо, смяташ ли, че bad look-а ще пречи на едносекционните фарове за осветление на пътя? Или говориш просто за външен вид?

Някой ще ми отговори ли на въпроса? :roll:

От друга твоя тема :wink:

stanko_g написа:Това с намалянето на осветлението при bad look е невярно :!: разбирасе зависи и от това колко ще си удължиш капака,при мен няма такива проблеми свети дори повече от преди с тези фарове :wink:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”