Имам 1-2 въпроса с елементарната визия, но малките детайли, ако не станат дразнят окото, а нямам пари да преправям детайлите по 100 пъти.
Искам да сменя мигачите на калниците - какви да сложа - бели или черни. Тези оранжевите ми бъркат в здравето - отпред сложих черни бленди със затъмнени мигачи и се сляха с бронята и затова си мисля дали да са черни и страничните мигачи или да сложа малко живинка в колата и да сложа бели кристални мигачи? Как мислите вие? Кое е по-добре?
Купих си решетка без емблема - цялата е черна. Чуда се дали да я слагам директно така или да ходя на бояджия да ми боядиса ножа под фаровете в цвета на колага. Досега мислех да ходя на бояджия, но като се загледах във визията и мисля, че няма смисъл. Бронята е черна - блендите са черни, мигачите също, защо да не се слее и решетката с бронята и да стане цялата предница черна? Вие какво мислите по въпроса?
Надявам се до дни да си купя и ножа за bad look. По Принцин той е черен и ще трябва да се боядисва. Ако оставя решетката черна с ножа отдолу се чудя дали да не боядисвам и лайсната в цвета на колата и да оставя и нея черна. Защото, ако боядисам лайсната в цвета на боята за по-красиво ще трябва да боядисам и ножа под фаровете в цвета на боята. А всичко черно ми се струва хубаво.
Какво мислите по тези 3 дребни детайли?
Прилагам 2-3 снимки на колата за да направите и вие визуална представа кое и как трябва да стане. Единствената промяна от снимките са сложени затъмнени и бленди в бронята.