Пазете се от Полицаи с фалшиви актове

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Zoran
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Пазете се от Полицаи с фалшиви актове

Мнениеот Zoran » Вто 21 апр 2009 16:25

На път за Плевен в неделя сутринта ме спряха полицаи, прескачайки мантинелата на двупосочен път, водещ се първокласен :lol: , тоест ограничение 90.
Питаха ме с колко съм карал, аз му казах че не съм следил, но не повече от 110. Той каза вие карахте със 129 и сега ви съставям АКТ и оставате без книжка за 2мес. Тръгнах да се обяснявам, че не е имало движение и накрая звъннах на познат полицай от Плевен. През това време забелязах, че той си беше извадил черната папка със актовете, но бръкна под седалката и извади друг кочан с АКТ-ове. и започна да го попълва, като го изписа до половината - гледам аз и никаде не виждам радар с който биха могли да ме снимат, при което аз му казах: А все пак можете ли да ми покажете радара да видя с колко съм карал, така и така ми пишете АКТ. Полицая нищо не казва. След 2мин. ми каза, ама вие с полицай *.* ли говорихте? Аз му казах: ДА. Той: Той ли ще черпи или вие. Дадох му 10лв. и ме пуснаха. След това говорих с друг познат полицай, който ми обясни че те имат кучани които не им се водят и те стряскат да си платиш.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Re: Пазете се от Полицаи с фалшиви актове

Мнениеот batmilko » Вто 21 апр 2009 16:28

Zoran написа:Дадох му 10лв. и ме пуснаха.
и какво ако кочана е бил фалшив при това положение?
не разбирам смисъла на темата

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”