Крадете, крадете, рано или късно...

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Крадете, крадете, рано или късно...

Мнениеот Green_Madness » Сря 14 ное 2007 23:12

Един приятел, който след страхотни проблеми най-сетне си стегна Голфа (Golf 4 1.9 TDI), започна да му се радва и да му е хубаво.... Овча Купел е квартала - днес е станал и просто колата я е нямало пред блока. Сега ми съобщиха, няма да му звъня да го успокоявам, вярвам и мисля, че има надежда за разрешение на проблема. А на тези, които пипат - споко джентълмени, човек винаги прави грешки и бива заловен! Много ще боли, повярвайте 8)

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Сря 14 ное 2007 23:15

Ей тва е най-голямата мизерия която би могла да се случи на който и да е шофьор.А на тия гадове име желая в най-скоро време да им Пикая на гробовете :evil: :evil: :evil:

С извинение за грубия тон към Управниците :bowdown

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 14 ное 2007 23:16

Е тва па точно тука не съм го очаквал. Аз моя преди да му намеря гараж си го държах отворен пред блока. Явно не е в тия блокове дето се стреля на месо по такива... :cry: :x

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 14 ное 2007 23:16

:cry:

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 14 ное 2007 23:16

Ще изгорят рано или късно - искренно се надявам скоро да има тема "Хванахме ги на място - СНИМКИ"! Много ме е яд за момчето - тегли заем за да си купи кола - първа кола му е, млад шофьор е.

Потребителски аватар
megalodon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот megalodon » Сря 14 ное 2007 23:18

Верно много кофти за пича. Ама те тия не подбират мамицата им :evil:
Поне застраховка имал ли е ?

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 14 ное 2007 23:18

Застраховка? :roll:

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 14 ное 2007 23:20

Каското е ясно, имал е. Днеска четох едно интервю със шефа на софийската полиция и той каза, че застрахователната култура на хората се е вдигнала и кражбите на коли намалели значително :shock В София се крядала по една кола на 2 дни...

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 14 ное 2007 23:21

Няма да ги намерите. Органите предполагам ги знаят ама ги крият. По-често това са пришълци от други градове. Идват краднат за 2-3 дни квото могат и бягат. Преди в центъра издирвах едни дето ми разбиваха с хора уж от криминалния контингент даже и те не го знаеха... :? Мани ги кво пишат. И аз мога да ти кажа че не се краде ама реалността е друга за съжаление. :( Естествено че ще каже така нали бачкат с мутрите. :wink:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Сря 14 ное 2007 23:24

Green_Madness написа:Ще изгорят рано или късно - искренно се надявам скоро да има тема "Хванахме ги на място - СНИМКИ"! Много ме е яд за момчето - тегли заем за да си купи кола - първа кола му е, млад шофьор е.

Дано да е била застрахована....представям си какво му е...
Аз един го бях хванал и го бях вързал в мазето като в концлагерите ама снимки не съм правил.... :a boi de ....после се опитаха да ми искат пари иначе щяло да ме съдят ама и другите с него на Витоша на разходка със служебните жипове :drive

P.S.
За следващия си имам подготвена програма :iak-ta-iak

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 14 ное 2007 23:25

То е ясно, аз и още доста хора ще режисираме разправата. Имам богато въображение и мисля, че ще е интересно.... и шумно.... Дай Боже късмет!

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Сря 14 ное 2007 23:29

е дано да си правят кръгчета около гроба си с колата :)

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 14 ное 2007 23:34

За пореден път се убеждавам че е скапана държава тва. Ако ходиш пеш вечер ще те спрат 5 пъти за проверки на лични карти и незнам ти кви глупости по 1 час в тоя квартал, особено ако си леко пиинал. Чудно ми е тогава как при наличието на толкова "спазващи реда" е излезла колата, предполагам рано сутрин по тъмно от квартала без проверка. Скапана работа... Всички институции са ни скапани... :oops: :x :drinking: А тоя шеф на МВР тия сериали от 1001 нощи за кражбите да ходи да ги разправя на децата от детската градина. :x

Последна промяна от black` на Сря 14 ное 2007 23:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Сря 14 ное 2007 23:35

black` написа:За пореден път се обеждавам че е скапана държава тва. Ако ходиш пеш вечер ще те спрат 5 пъти за проверки на лични карти и незнам ти кви глупости по 1 час в тоя квартал, особено ако си леко пиинал. Чудно ми е тогава как при наличието на толкова "спазващи реда" е излезла колата, предполагам рано сутрин по тъмно от квартала без проверка. Скапана работа... Всички институции са ни скапани... :oops: :x :drinking:

Странно е доста! Не по-малко скъпи коли стоят отпред - и честно казано аз не мога да се сетя отколко време не беше ставало такова нещо тука. Идва и техният ред, спокойно.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 14 ное 2007 23:43

Колега в центъра почти едно лято съм чакал такива да се върнат пак около колите да разбиват по цяла вечер. Е нямаше ги. А тука сега в тая овча купел се нагледах на какви ли не меко казани тъпи постъпки на властите особено посред нощ. Най-тъпото беше когато бутнаха един мотор вечерта към 1:30 - 2 понеже не им спираше за проверка и му почупиха фара... Но най-странното е че не съм виждал хора да се навъртат около колите. Да не говорим за кражби. Та ми е интересно какво биха казали в 6-то по въпроса. Не че очаквам да е много. Освен да се държат с човека като крадец. :?

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”