Превишена скорост
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Превишена скорост
Здравейте колеги днес направих една глупост и много се притеснявам за което.В Русе по бул.Христо Ботев или Волов ли какъв е вече не ги знам превиших малко допустимата скорост.Минах с около 70 км/ч покрай една снимаща патрулка и много се ядосах.Дано да са ме пропуснали,че се разправяха с някакав човек в момента когато минах покрай тях
Четох насам натам за евентуалното наказание било 3 точки и 100 лева акт ебаси кожодерите.Аз попринцип не съм хулиган на пътя,ама се бяхме заприказвали с един приятел и не съм обърнал внимание с колко се движа едва като видях патрулката погледнах километража,ама каква файда.Та въпроса ми е какви са последствията от евентуалната снимка да не ми вземат книжката,че направо загивам прав 
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
freestyler911 написа:абе човече я споко , аз пред патрулка на червено минавам вече поне 5 пъти и... нищо . На магистралата с 160 минах покрай патрулка (ама се криех зад един пасат дето го спряхатука в софия редовноми се случва това което и на тебе се е случило
СПОКО , пийни и почерпи по биричка че не са те спрели !
Пожелавам ти утре да те хванат с такава скорост, че да ти вземат книжката за 3 години поне!
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Вземат книжка с 31+км в час, тая само точки и глоба, пише колко някъде из форума, има я публикувана наредбата. Тая патрулка снима моя к.р, антидарът край нея не се обажда хич - днеска минавах покрай нея няколко пъти! И преди някой да се разгорещил срещу радар-детектора ми - обажда всеки път, на всичката техника, която има в България, Гърция, Македоня и Румъния.... Вече е тествано около 3 г.
А тоя там фрийстайлър - такива по пътищата много ги обичам, почти винаги създават огромни предпоставки за катастрофа.... После се гоним и "съветваме", падам си по такива, даже сега като се сетя и ми се вдига адреналина....
А тоя там фрийстайлър - такива по пътищата много ги обичам, почти винаги създават огромни предпоставки за катастрофа.... После се гоним и "съветваме", падам си по такива, даже сега като се сетя и ми се вдига адреналина....
Последна промяна от The Red Guy на Съб 18 окт 2008 17:48, променено общо 2 пъти.
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
The Red Guy написа:Вземат книжка с 31+км в час....
Извинявам се, че използвам темата на колега, но искам да задам въпрос, свързан горе-долу с темата... Преди месец ми направиха акт за превишена скорост (94км\ч при ограниечение 50км) Т'ва са 44км\ч повече от разрешеното. Единствено са ми взели талона и сега си карам с акта. Та въпросът ми е: при превишаване на скороста с над 31км намясто ли се отнема книжката или когато излезне наказателното постановление? Питам защото са ми казвали за хора, на които намясто са им отнемали книжката, а аз все още си я имам...
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Значи на ограничение 50 км/ч минах с 70-75 км/ч на километраж дано да не лъже че изгарям.Към колегата The red guy искрено се надявам да си прав и патрулката да не снима ама за чий седят там тогава.Това е точно пред автокъщата на Волов там седяха,а на връщане след 1 час някъде бяха на другата страна на детелината точно където е затворен пътя.Бяха срещу движението и имах чуството че снимат тия който се спускат от Дружба и Чародейка.Колега сподели каква марка ти е радар детектора да взема да си купя и аз,че ми писна от тез ловци.
Разбрах наскоро, че има такава кола в Русе, която снима превишилите скорост. Едно приятелче пострада от тази работа и му взеха книжката за 1 месец и акт за 150лв. Ако до 2-3 седмици не ти почукат куките на вратата, може да си спокоен си мисля аз. Неговото известие пристигна седмица по-късно от датата на снимката. Затова давам срок 2-3 седмици, че българската система понякога е доста тромава. Дано си се разминал и другия път полека... с 50 

- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
benzino написа:The Red Guy написа:Вземат книжка с 31+км в час....
Извинявам се, че използвам темата на колега, но искам да задам въпрос, свързан горе-долу с темата... Преди месец ми направиха акт за превишена скорост (94км\ч при ограниечение 50км) Т'ва са 44км\ч повече от разрешеното. Единствено са ми взели талона и сега си карам с акта. Та въпросът ми е: при превишаване на скороста с над 31км намясто ли се отнема книжката или когато излезне наказателното постановление? Питам защото са ми казвали за хора, на които намясто са им отнемали книжката, а аз все още си я имам...
На приятел му я взеха на място за +31км отгоре за 1 месец.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”