Какво бихте ме посъветвали ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Какво бихте ме посъветвали ?
Имам Венто 2.0i 115к.с. имам и АГУ и сега на тази цена на газта се возя доволно. Мислех да го продам обаче нямам много пари. Към цената за която ще го продам ще добавя около 2000 лв. Дали си заслужава да купя друг малко по-скъп автомобил (дизел някъв) и да почвам да го подържам него или да си карам Вентото аз вече съм му сменил амортисиорите и съединителя и външно няма забележки ? 

- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Re: Какво бихте ме посъветвали ?
BHuMaHuE написа:Имам Венто 2.0i 115к.с. имам и АГУ и сега на тази цена на газта се возя доволно. Мислех да го продам обаче нямам много пари. Към цената за която ще го продам ще добавя около 2000 лв. Дали си заслужава да купя друг малко по-скъп автомобил (дизел някъв) и да почвам да го подържам него или да си карам Вентото аз вече съм му сменил амортисиорите и съединителя и външно няма забележки ?
Що се занимаваш с глупости ? Карай си колата и не го мисли, като събереш още 4-5к отгоре, продаваш и тогава мислиш за друга кола.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми и аз така мисля. Помеже тя е 94 и си е старична само за още някой лев ще сменя това-онова да знам, че няма да има мърдане
. Студент съм все пак и не работа.

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
StS написа:BHuMaHuE написа:Имам Венто 2.0i 115к.с. имам и АГУ и сега на тази цена на газта се возя доволно. Мислех да го продам обаче нямам много пари. Към цената за която ще го продам ще добавя около 2000 лв. Дали си заслужава да купя друг малко по-скъп автомобил (дизел някъв) и да почвам да го подържам него или да си карам Вентото аз вече съм му сменил амортисиорите и съединителя и външно няма забележки ?
Що се занимаваш с глупости ? Карай си колата и не го мисли, като събереш още 4-5к отгоре, продаваш и тогава мислиш за друга кола.
Подкрепям те,щом си вложил сега пари за съединител и амортисиорите,няма какво да се чудиш.Друг е въпроса ако си си набелязал друга кола,но според мен щом си те слуша Вентото

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имах същата дилема преди, след като вложих доста парички в старата Б3-ка.Дилемата беще дали да я продам и да си взема венто, или да посъбера още малко пари и да си взема нещо по ново.
Та в крайна сметка избрах да поизчакам и си взех Б5, и не съжалявам за това
Та в крайна сметка избрах да поизчакам и си взех Б5, и не съжалявам за това

-
- Автомобил:
- Двигател:
Еми така оставам си с Вентото и ще сабирам за Б5
ТДИ 110 к.с.

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

- toman44o
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: ABS
колега няма смисъл за кола дет ще е малко по скъпа само 2 бона отгоре
и аз имах тая дилема но реших да изчакам малко да посъбера
някой друг лев още, и сега от кола дето е 2000лв скачам направо на 7 бона,все пак тва не е хляб да се купува всеки ден

някой друг лев още, и сега от кола дето е 2000лв скачам направо на 7 бона,все пак тва не е хляб да се купува всеки ден

-
- Автомобил:
- Двигател:
Така е, но човешкото око е много лакумо и винаги иска повече и повече. Особенно аз само гледам хубавите коли и почвам да се чуда от къде да взема пари заем ли да тегла и т.н. А съм пълен усровец. Нито работа нито имам пари. А не правя сметка, че като купя Пасат Б5, че подръжката му става по-скъпа. Колата е по капризна и т.н. И ако дръпна пари ще ги хвърля за кола и после пак ще бъда мишка
. По-добре да си живуркам така с Вентото докато не си стъпя на краката 

- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
я си карай колата и не се занимавай с глупости.когато събереш повече пари тогава сменяй за нещо доста по-ново и хубаво.
Карай си Вентото,особено с тоя двигател,който не се среща така често при него.
Колегите са прави--за 2к лева отгоре и аз не виждам какво толкова ще си купиш.
А да правиш интервенция само и само да караш дизел си е грехота при тея цени да дизела и газта.
Ако имаше поне още 5К лева отгоре те разбирам,но в случая карай си вентака и си свиркай.
Колегите са прави--за 2к лева отгоре и аз не виждам какво толкова ще си купиш.
А да правиш интервенция само и само да караш дизел си е грехота при тея цени да дизела и газта.
Ако имаше поне още 5К лева отгоре те разбирам,но в случая карай си вентака и си свиркай.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
И аз доста пъти се замислях да си продам колата и да добявя 2000 за нещо по-ново.
Обаче за всяка "нова кола" трябват около 1000лв мин за регистрация застраховки и обслужване. Даже за по новите 1000 са крайно недостатъчно.
За сега при мен разума надделява и си карам колата
Обаче за всяка "нова кола" трябват около 1000лв мин за регистрация застраховки и обслужване. Даже за по новите 1000 са крайно недостатъчно.
За сега при мен разума надделява и си карам колата

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз лично бих те посъветвал същото като повечето колеги. Няма смисъл да си сменяш колата за друга с 3-4 години по-нова. Според мен е безсмислено, особено пък ако е в същия клас. Ако искаш Пасат това е вече друго нещо, но въпреки това се замисли, че си познаваш добре колата, набил си определена сума пари в нея, няма ли да ти е леко тъпо да знаеш, че някой ще кара обслужената ти кола поне една година без да пипа нищо по нея, а ти можеш да се натресеш на някой кошник, дето бял ден да не видиш с него 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”