транзитни номера
- pepo_1986
- Автомобил:
- Двигател:
транзитни номера
искам да попитам нещо,има една кола в разград която трябва да е докарама до варна,колата е вкарана от белгия на платформа и няма номера,какво трябва да направя в случая.Знам че трябва да и сложа транзитни номера но колко струват и какво друго трябва
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: транзитни номера
Трябва да отидеш в кат и да си вземеш транзитни номера с документите на колата, трябва и гражданска да направиш.
- pepo_1986
- Автомобил:
- Двигател:
тя е в разград от там ли трябва да ги взема
- pepo_1986
- Автомобил:
- Двигател:
и може ли за 3 месеца примерно само да се напражи гражданската
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Ина4е гепат ли те куките по пътя,направо изгаряш
,не си и го помисляй-купи си един номер от кат за 50 лева и тръгвай,един познат беше взел едни немски номера,и тръгнал и пак като го спрели
абе братята в униформи само това гледат-ко да ги правиш нали уш това им е работата
бедния да става се по-беден богатия все по-богат...........аве Българистан.Нека има закони и ние вси4ки да го спазваме,бедни като нас-и богати а не да има компромиси за някой.Онзи ден видях една Г класа в софия без ТЮф на немските номера ама си кара пи4а,6то не го спрат и му направят един голям акт?Това е вце едно у нас да нямаш преглед 4е и според немските закони си е направо за затвор,ама нали ние Ганъовците трябва да сме тарикати..........извинете ме за това 4е отклоних темата,ако искате я побликувайте,но ми идва много напоследък и не мога ве4е да стоя-нема такава държава 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Може за три месеца, транзитните ги вземи откъдето искаш, трябват ти документи оригинални на колата. Иначе колегата е прав - ако те видят с транзитни номера и са те спрели! Ако имаш възможност даже си прехвърли комплект аптечка, триъгълник и пожарогасител, че и за това се заяждат. Мен преди около 2 год. като ме видяха с транзитните номера и щяха да си потрошат краката да ме спрат и ме "глобиха" с 40лв. за това, че гражданската ми важеше от 0ч. вечерта, което беше грешка на малоумника който ме "оправи" с документите.
Забравих да кажа, тогава искаха и преведени документи на колата, сега незнам как е.
Забравих да кажа, тогава искаха и преведени документи на колата, сега незнам как е.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”