Ксенон H4
Ксенон H4
Да ви питам, имали ксенон H4 само на късите светлини (знам че е една крушка с две сетлини за това ви питам
)а не биксенон.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Re: Ксенон H4
Има. виждал съм такива при един приятел. На едната ампула е ксенон, а другата е обикновена. Не знам обаче къде и кой предлага подобни. Мисля, че не са особено популярни и няма търсене.
- tihony_audio
- Автомобил:
- Двигател:
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Има, абревиатурата е H4 - 2.
Ползвам такъв повече от година и работи прекрасно с комбинацията от DRL by L&R и ALC by L&R!
Ползвам такъв повече от година и работи прекрасно с комбинацията от DRL by L&R и ALC by L&R!
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Само искам да вметна нещо по този въпрос- от практична гледна точка идеята не е много добра, а имено защото халогенната крушка има по-къс живот в сравнение с ксенона т.е. ако ти изгори халогенната крушка трябва да смениш цялата, а ксенона може да е още здрав(да си свети, но като нямаш дълги-хвърляш и иначе работещите къси). Аз също съм с Н4 ксенон и направо сложих Би точно заради тази причина. Та идеята е- по-добре си сложи Биксенон та да ти е по-спокойно.
П.П. Всеки си решава сам давам го като съвет от практична гледна точка. Поздрави!
П.П. Всеки си решава сам давам го като съвет от практична гледна точка. Поздрави!

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Като гледам халогенката ми се струва сменяема 

- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
Незнам... Смисал май зависи от модела. Тези който ми ги предлагаха нямаха такава опция. За това го казвам. А ксенончето което си сложих си свети екстра. А човека който ми го слагаше си му разбира(няма проблеми с подблещаване на насреяно движещите се и т.н.) Ако някой е виждал такъв модел със сменяема халогенка да каже... 

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Sanq_Belov написа:Незнам... Смисал май зависи от модела. Тези който ми ги предлагаха нямаха такава опция. За това го казвам. А ксенончето което си сложих си свети екстра. А човека който ми го слагаше си му разбира(няма проблеми с подблещаване на насреяно движещите се и т.н.) Ако някой е виждал такъв модел със сменяема халогенка да каже...
имах такъв, ксенон на късите, халоген на дългите, махнах го защато ме дразнеше, че като пуснеш дълги и жълтее.
крушката на дългите беше сменяема

- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
И аз имах ама късите ми светеха по-силно от дългите
Много лош замисъл според мен е този кит.

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Гледам че разликата между H4-2 и Н4 с плъзгач е 20-30лв. Единствената смислена причина да изберете първия е ако ползвате дневни светлини 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”