Завеждане На Щета(И) Към Армеец

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
noxan
Автомобил:
Двигател:

Завеждане На Щета(И) Към Армеец

Мнениеот noxan » Пон 19 мар 2012 18:08

Здравйте колеги ;) От почти година вече съм с кола и съответно си направих и пълно автокаско. Веднъж обикалях по едни селски пътища и си одрах колата и от двете страни от храсти. Знам че трябва да се обадя на телефона който имам към застраховката но какво да им кажа. Щото и да им кажа че така съм я намерил невърви много, все пак не е примерно една драскотина (да кажеш че някой минал и задрал), а са много, за радост много леки и повърхностни и от двете страни. И другото което имам луфт на предната броня с капака който от момента на снимане преди година и сега е по голям - мога ли и него да заведа (то и без това съм леко надран от едната страна на бронята, тъйче може да мине за удар на паркинг) ??? Имам право да си оставя колата в доверен техен сервиз и те да се оправят!!! Дайте ми съвет какво да направя, какво да говоря, мога ли и двете щети да заява и т.н.
Благодаря предварително.

Потребителски аватар
noxan
Автомобил:
Двигател:

Re: Завеждане На Щета(И) Към Армеец

Мнениеот noxan » Вто 20 мар 2012 15:50

Малко помощ ?!?!?!

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Вто 20 мар 2012 15:54

Ако имаш малко връзки ще стане работата :012:

Stif
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stif » Вто 20 мар 2012 16:05

а после се сърдим после на застрахователите че не плащат.....

Потребителски аватар
noxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот noxan » Вто 20 мар 2012 17:19

То къде да имам връзки. Трябва в доверения им сервиз да ги познавам. Те да си оправят всичко пък да си преценяват какво да пишат за пред Армеец.Ма аз не ги познавам тъйче отпада тоз варянт!!!

Потребителски аватар
tdi fen
Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
Двигател: TDI AGR

Мнениеот tdi fen » Вто 20 мар 2012 17:58

1 не казвай че ти си виновен
2 измисли си правдоподобна история пример пример през нощта тъмен паркинг пред някой блок някой ти я е издрал

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 20 мар 2012 18:35

tdi fen написа:1 не казвай че ти си виновен
2 измисли си правдоподобна история пример пример през нощта тъмен паркинг пред някой блок някой ти я е издрал

3.Прочети си в полицата и договора какво пише, на застрахователна стойност под 7000 лв. Армеец май плащаше само по експертна оценка, а на втора щета обикновено (справедливо според мен)започват въртелите...
4.НЕДЕЙ ДА ПИТАШ ПО ФОРУМИТЕ ...за бога....служителите на Армеец също четат тук mhihi mhihi, колата на аватара остава да е твоята :063:

Потребителски аватар
noxan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот noxan » Вто 20 мар 2012 19:00

icoico написа:
tdi fen написа:1 не казвай че ти си виновен

3.Прочети си в полицата и договора какво пише, на застрахователна стойност под 7000 лв. Армеец май плащаше само по експертна оценка, а на втора щета обикновено (справедливо според мен)започват въртелите...
4.НЕДЕЙ ДА ПИТАШ ПО ФОРУМИТЕ ...за бога....служителите на Армеец също четат тук mhihi mhihi, колата на аватара остава да е твоята :063:

Xaaxaa не е същата кола ;) ма не ми пука!!! иначе си имам право на доверен сервиз тъйче незнам обаждам се и ще видя какво ще стане ;)

владислав
Автомобил: Seat Leon ST
Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC

Мнениеот владислав » Сря 21 мар 2012 11:01

Доверен сервиз, за да ползваш трябва да имаш възлагателно писмо, а то се взема след завеждане на щета.
Ползването на доверен сервиз зависи от условията на сключване на полицата, а може и да си доплатиш.
Аз съм застрахован на друго място, условията са такива на Аремец не вярвам да има голяма разлика, няма екип който да идва на място, а и не правят проблем за щети на паркинг, ама застраховайте в мутренски компании.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”