Днес се убедих нагледно как 1 движимо имущество става недвижимо .
Тъпия Опел е само на 61 246 км 1,3 CDTI и умря насред Варна. при потгляне от свтофар след 10м заглъхна и край стана недвижимо имущество .Няма палене.
Умря ЕGR клапана. Добре, че стана в града -защото тръгвах за Бургас. Не ми се и мисли какви емоции щеше да има насред пътя. Не стига , че 1 дизелов мотор собствено производство нямат , ами тия клапани дето са консуматив на бензиновите мотори са и консуматив и за тракторите.
И каква е равносметката ? Нов щатен клапан 60 000 км , клапан от магазин / менте / 30 000 км сигурно. Ами с маслото ли да сменям този клапан??? Уж синджирен мотор а в Булвария ми казаха , че се смянала на 100 000 км / сигурно е кашкавалено желязо

Опел ли е бягай надалече и не се обръщай.
RE: Не са ги купили ФИАТ, ама моторетката е на ФИАТ -1,3 Multijet/ БЪрзо набира ,почти като 2 литотрова 155 ца, но след 100-120 е мъртвец. На магистрала с попътен вятър ,600 кила това и половин час набиране стига чак до 155 км/ч / е по GPS долу 8-10км/ч/ .
Re : Излезе тъжна картинка - Скъсана ос на турбината, понатрошени лопатки и явно нещо е отишло към ЕGR клапана. Имам снимков материал.