Колеги квартала в който живея има един на видима възраст към 35г, той живее през два блока от моя. Аз си купих Г3ката преди има няма 3 месеца и естествено като всеки нов собственик на нов/стар автомобил не слизах от колата постоянно нещо и правех, чистих, полирах итн. Взе да ми прави впечатление този екземпляр защото седеше на метри от мен, чисти си колата през 2 часа или малко като задуха и се вдигне прах тича от тях с бутилка с вода и парцал и забърсва

, отваря капака бърше мотора, бърше всичко що има по тази кола. Не ми правеше впечатление 1вия месец викам си той е фен като мен и от скоро има тази кола BMW 316i хечбек видимо 93-95г, възможно най гадното произведение на BMW /според мен!
В един момент започна да ми прави впечатление излизам сутрин той там чисти

, прибирам се той там чисти

! Разпитах за него що е кой е итн и разбрах, че човечеца има колата от почти година

, не мие правило впечатление защото не съм се заглеждал по-улицата зад блока ми или по-точно не съм обръщал внимание. Една вечер сме се събрали хора от квартала да пием по-бира и се заговорихме за този тип и се оказа, че всичко го знаят и се смеят на корем

!
Ще кача снимки и видео
Една вечер се прибирам от пийване към 1ч през ноща и този си чистеше колата, бях с един прител на който бях разправял за това, ама не ми повярва много и не му пукаше, но като видя тази картинка се смя от сърце