Pichaga написа:сега поради някаква причина карам временно едно Чероки дизеляк 98 година
не ми харесва но имам едни въпроси.
1. Нормално ли е при отворена врата на шофьора да не пали
2. Къде му е клаксона
3. и днес ново 200-запалих, докато се оправя светна лампата на АБС-а на таблото и колата изгасна, пак паля, пак светна и пак гасне и така 5 пъти. Като запаля гаснат всички лампи и след 10 секунди светва АБС и колата гасне, зарезах я...
4. Нормално ли е като включа предния мост да става тежък волана и като че ли на завой колата да сее, да провлачва гуми и някак си предницата да не слуша...
5. На борд компютъра излиза надпис Lavavetro basso-на италиански е и бассо е нисък, ама какво е лававетро, с тоя надпис почва да свети в червено и предния прозорец на иконката на колата на борд компютъра
6. Как да си сменя езика ако може на компа и как да сменя на климатроника градусите от фаренхайт на целзии
Жипа е американско изпълнение и пише гранд чероки лимитед...
май засега е това

Да се намеса и язе почвам по ред:
1.Да нормално
2.Както си пред волана най-долу под надписа SRS или Air Bag има си символ за клаксон
3.Най-вероятно проблем с компа на АБС.който минава прз ЕСМ на двигателя-може би за нов
4.Нормално е даже в завой имаш чувството че гумите направо приплъзват ,а не се въртат,затова не е подходящо да се кара 4х4 постоянно с по-голяма скорост от 80км/ч
5.Ниско ниво на течността на чистачките-вече са ти писали сори ма карам по ред

-възможно е датчика на казанчето да е заминал или да се е извадила буксата
6.Мисля че без софтуер нема да яде Хасан баница
7.теча-най-вероятно заден семеринг на пиньона на раздатката към кардана,требе се дигне и да се види,защото може да тече и от предния семеринг или па недай си боже да е от капаците-м/у тях.
Аре със здраве си го карай тоз котор

,абе що не си караш Корсичката ми се излагаш с тоз кокЪл