Съществуват ли такива крушки?
Съществуват ли такива крушки?
За пореден път неможах да се справя с търсачката, пък и едва ли има много писано по въпросът ми. Има ли в продажба крушки, наистина бяло светещи а може и диодни, на цокъл 21w ? Иска ми се да сменя оригиналните, жълтеещи крушки на дневните светлини на Ауди А4. Това са светлините във фаровете, които се използват в светлата част на денонощието / Tagfahrlicht /. Идеята ми дойде от идеално белите, такива светлини /а може би там да са ксенонови/ монтирани в А8. Въпреки, че тези светлини /Tagfahrlicht/ изгасват при запалването на късите, изглеждат несравнимо по-добре, когато не жълтеят. Благодаря предварително за всички градивни мнения.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Съществуват ли такива крушки?
Оптичен тунинг? омг
тоя крушки, оня джанти.. нема се освестим скоро

- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Благодаря ти за вниманието, но... Питането ми беше за крушки на цокъл 21W, т.е. такива, които в по-вечето автомобили се използват за мигачи, стоп светлини и др.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
има, но не знам дали са читави, видях такива крушки в горубляне в един магазин.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Според мен темата на колегата си е еточно за тук,Визи спри се малко бре,по-добре му кажи на човека от колкото да пускаш такова безсмислено мнение
,сега по въпроса ти колега такива крушки могат се намерът ,а и не само такива с такъв цокъл,твоя човек е Lilo&Stich пиши му и той ше ти даде цени,той на неговия клозет си е наслагал на секъде та даже и на плафоните в колата

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:Според мен темата на колегата си е еточно за тук,Визи спри се малко бре,по-добре му кажи на човека от колкото да пускаш такова безсмислено мнение,сега по въпроса ти колега такива крушки могат се намерът ,а и не само такива с такъв цокъл,твоя човек е Lilo&Stich пиши му и той ше ти даде цени,той на неговия клозет си е наслагал на секъде та даже и на плафоните в колата
![]()
![]()
![]()
дам,верно моя "клозет" е обзаведен целия с диоди целия.Сега предстои ъпдейт на стоповете със 7В диоди.Ама с двойна светлина.Габарит+ стоп
п.п.
Митко,колкото моя е клозет,толкова и хюндая е

-
Последна промяна от jims на Сря 11 юни 2025 8:51, променено общо 1 път.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
GENADII написа:
Благодаря ти за вниманието, но... Питането ми беше за крушки на цокъл 21W, т.е. такива, които в по-вечето автомобили се използват за мигачи, стоп светлини и др.
Червени се чакат след около 7-10 дни - цокъл за 21 Вата. но бели такива не съм мяркал .
Червените стават и за задни габарити след малко разширяване на отвора. За 6-7 м не са дали фира.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”