когато се движат по енерция на празен ход и или са на скорост и не подаваме газ?за инжекциона знам,че когато е на скорост и е по нандолнище не хачи бензин,но когато е на празен ход ме интересува?
пп:търсих в търсачката,но открих само проблем с обороти на празен ход и неща от сорта!
искам до реша дилемата-дали парите за накладки,когато се пускаш на празен,покриват парите за съединител,когато се пускаш на скорост?
кога ни харчат повече колите?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: кога ни харчат повече колите?
mirro_21 написа:когато се движат по енерция на празен ход и или са на скорост и не подаваме газ?за инжекциона знам,че когато е на скорост и е по нандолнище не хачи бензин,но когато е на празен ход ме интересува?
пп:търсих в търсачката,но открих само проблем с обороти на празен ход и неща от сорта!
искам до реша дилемата-дали парите за накладки,когато се пускаш на празен,покриват парите за съединител,когато се пускаш на скорост?
Че какво очакваш да му стане на съединителя от пускане на скорост?

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Темата с ППХ е била зачеквана милиардократно... 

- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Когато спускаш на скорост (принудителен празен ход-ППХ) компа отчита, че не се подава газ, а оборотите ти са над 2000 примерно и спира да подава гориво. Тоест разход нула. Когато спускаш на ПХ се подава гориво достатъчно за поддържане на обороти на ПХ. Тоест разход около 0.6-0.8л./ч. Съединителя не се износва когато се пускаш на скорост, затова дилемата ти е безсмислена. Май не си търсил достатъчно:
viewtopic.php?f=1&t=69530&start=285
viewtopic.php?f=1&t=69530&start=285
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”