Съвет за баничарка до 5000 лв
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Съвет за баничарка до 5000 лв
Колега давай те да изберем баничарничка до 5000 лв сякакви савети и предложения приемам . Колата не е за мен а за Вуйчо ми
няма претенций към марки .

Последна промяна от produxan на Пон 06 юли 2009 20:43, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Савет за баничарничка до 5000 лв
баничарничка
може би искаш да кажеш "баничарка"

- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
citroen berlingo ili peugeot partner беше не помня, един познат го докара преди няколко дена от германия на xод преди една седмица бяло беше на цвят искаше му маи към 5000лв,ако те интересува пищи ще мy звънна да го питам.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ситроен Ц15 дизел
карал съм такъв доста време и КМ не съм виждал по-здрава кола от него
и по-грозна 
с един резервоар нафта хващам Бургас-Пловдив и обратно като в едната посока съм с 500кила багаж + постоянна скорост от 140
отделно че е голям майтап такова возило
доста осакатено от към екстри беше но за сметка на това не предаде фронта до последно

карал съм такъв доста време и КМ не съм виждал по-здрава кола от него

с един резервоар нафта хващам Бургас-Пловдив и обратно като в едната посока съм с 500кила багаж + постоянна скорост от 140

доста осакатено от към екстри беше но за сметка на това не предаде фронта до последно

- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:баничарничка![]()

Значи ситроенчетата били здрави , нещо немско за тези пари може ли да се намери или от тях има уплаквания . Предимно колата ще се изпозва за пренос на кафе машини

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет за баничарка до 5000 лв
e тез ситроени и пежо не са ли къси за да вкараш от тия големите кафеавтомати вътре?един пасат комби няма ли да е по удачен
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
VW Кади или Сеат Инка ?
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:VW Кади или Сеат Инка ?
Добра идея сега ще погледна в мобиле как варвят . А дизел или бензин е другата дилема

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Карал съм Сеат Инка доста и съм видял доста с нея.
Тази която карах беше от 2003 година,1.9 дизел с 64 коня,само със серво на волана и радио....
Като я засилиш с 70-90 и решиш да спираш-ако е сухо,колата кове,но да си с хубави гуми,а ако е мокро-малеееее няма спиране....
Търси си баничарка с АБС и възможно повече екстри.
А за 1.4 мотора-стига за купето на колата-пък и на теб не ти трябва за тежки товари,а за кафе машини.
Дизелът харчи при натоварена кола с около 300 и малко кг около 7 и малко до 8 през зимата.
А бензина е около 8 и малко до 10 през зимата.
Тази която карах беше от 2003 година,1.9 дизел с 64 коня,само със серво на волана и радио....

Като я засилиш с 70-90 и решиш да спираш-ако е сухо,колата кове,но да си с хубави гуми,а ако е мокро-малеееее няма спиране....

А за 1.4 мотора-стига за купето на колата-пък и на теб не ти трябва за тежки товари,а за кафе машини.
Дизелът харчи при натоварена кола с около 300 и малко кг около 7 и малко до 8 през зимата.
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:Карал съм Сеат Инка доста и съм видял доста с нея.
Тази която карах беше от 2003 година,1.9 дизел с 64 коня,само със серво на волана и радио....![]()
Като я засилиш с 70-90 и решиш да спираш-ако е сухо,колата кове,но да си с хубави гуми,а ако е мокро-малеееее няма спиране....![]()
И аз мисля че най-удачно е ФВ или сеат , Утре други ден сме на лов по автокъщите и тнт

- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Ето ти едно предложение не е баничарка но все пак , рено еспейс от дъртите, 94-95 година, с такова си разкарвам кафе автоматите, удобно е че зимата или като вали дъжд цялата машина е вътре, като ги сложа в кангото и отзад стърчи, зимата студ, абе ужас. Взимай нещо по голямо.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
parno написа:ситроен Ц15 дизел![]()
карал съм такъв доста време и КМ не съм виждал по-здрава кола от негои по-грозна
с един резервоар нафта хващам Бургас-Пловдив и обратно като в едната посока съм с 500кила багаж + постоянна скорост от 140![]()
Tи пък де го слагаш?
Не му работи нивомера за горивото , а лампата свети постоянно,носачите бяха пред разпадане - гумени втулки изгнили и носачит тропат в стабилизиращата щанга, Тоя е на 108 000 км и се разпада , мотора гори масло на поразия, въздушния филтър се цапа много с масло , на задната врата ключалката се заключва само когато реши, задните врати особено лявата се затваря трудно, когато се кара на фарове релето не зарежда, съединителя вече е мъртвец . Не знам как сте я карали тази кочина , но е в ужастно състояние.Като вали дъжд вътре се събира вода. Като се движи пука, скърца, трака. Занася на завои - вчера поливах с вода някои хора след 2 та остри завои на Сл.бряг

Не занма как си успял да отидеш чак до Пловдив, ама то вие бургазлиите сте все по емоциите. Предното ви бусче - Деу понякога през деня имаше фарове , ама вече се заинатяваше и само габарити.
А по въпроса - 1 старо Кади преди 2005 е добра машинка , сеата е по-калпав от ламарина. Прдвид това , че колегата слага таван - значи стара кола - за предпочитане е бензинова . Ако има дизел ще е на много километри и за ремонт.на мотор..
Но , ако ще е за кафе автомати добре е да е нещо по-високо като Деу, Сузуки, Пиаджо / има с 1,3 л 4 цилидров двигател на Сузуки -малко преди нова година познат си взе за 1200 лв такова 93или94 набор.. Въпреки , че пише Пиаджо отвън е като Деу
@Бургас-Пловдив и обратно като в едната посока съм с 500кила багаж + постоянна скорост от 140
Aх какви табани ще ти удрям

Последна промяна от kris11 на Чет 16 юли 2009 21:28, променено общо 1 път.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
крис преди да го награбя аз беше такова
тъй че за моя опит с кошарата
а и до колкото знам е срещало камаз
тъй че за моя опит с кошарата

а и до колкото знам е срещало камаз

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Всяка баничарка ще е на много километри, щото никой не си купува таквоз чудо, за да си вози децата до детската градина.
Имам впечатления от Рено Рапид 1.9Д - екстра колица за работа.
Имам впечатления от Рено Рапид 1.9Д - екстра колица за работа.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”