Сваляне и изкупуване на катализатори в София - къде?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Сваляне и изкупуване на катализатори в София - къде?
Здравейте колеги.Искам да махна катализатора на автомобила без да слагам гърне /чрез изтърбушване/.Къде в София мога да го направя и да ми го платят или поне да не давам пари.По възможност да е в района Стдунтски-Младост-Дружба или в центъра до стадион "Васил Левски".Благодаря на всички отзовали се.
Последна промяна от Rabbit_TDI на Пон 06 юли 2009 13:03, променено общо 1 път.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Сваляне и изкопуване на катализатори в София - къде?
И за района ОК, Красно Село, Красна Поляна ако знае някой
, че и аз мисля да правя това упражнение 

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
AmW написа:И за района ОК, Красно Село, Красна Поляна ако знае някой, че и аз мисля да правя това упражнение
Колега, М комплект 33 на околовръстното, след като пресечеш Цар Борис 3ти ти се пада вляво. Колега Кимиф2008 работи там, чувам добри отзиви.
Другия вариант е до италианеца, малко по-нагоре като идваш откъм Красна Поляна, подминаваш италианеца и 50 метра вдясно. "Мано" се казва сервиза, аз там го махах, доволен съм за сега

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Ако имаш интерес в Дружба 1-0886 644 336-Емо и 0896 656 224-Веско
Сервизът е близко до разклона за Летището-доволнен съм от тях,ходя там вече 8 години с поне 10 различни коли...
Работят с качествени части и дават гаранция за гърнетата и монтажа.
Кажи им че Сашо със синия Голф 4 те праща.
Успех и дано съм ти помогнал.
Сервизът е близко до разклона за Летището-доволнен съм от тях,ходя там вече 8 години с поне 10 различни коли...
Работят с качествени части и дават гаранция за гърнетата и монтажа.

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Dead man написа:Ако имаш интерес в Дружба 1-0886 644 336-Емо и 0896 656 224-Веско
Работят с качествени части и дават гаранция за гърнетата и монтажа.![]()
При мен не става въпрос да ми слагат гърне ,а да избият керамиката.Също е важно да ми изкупят самия катализатор.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Dead man написа:Ако имаш интерес в Дружба 1-0886 644 336-Емо и 0896 656 224-Веско
Работят с качествени части и дават гаранция за гърнетата и монтажа.![]()
При мен не става въпрос да ми слагат гърне ,а да избият керамиката.Също е важно да ми изкупят самия катализатор.
За същото ти говоря...
При мен ми изтърбушиха катализатора и ми изкупиха за 80 лева керамиката....
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Тогава си златен 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
emohrisstov написа:AmW написа:И за района ОК, Красно Село, Красна Поляна ако знае някой, че и аз мисля да правя това упражнение
Колега, М комплект 33 на околовръстното, след като пресечеш Цар Борис 3ти ти се пада вляво. Колега Кимиф2008 работи там, чувам добри отзиви.
Другия вариант е до италианеца, малко по-нагоре като идваш откъм Красна Поляна, подминаваш италианеца и 50 метра вдясно. "Мано" се казва сервиза, аз там го махах, доволен съм за сега

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Dead Men можеш ли дад дадеш някъв точен адрес да го погледна в БГ Мапс?До колко часа работят?
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Re: Сваляне и изкупуване на катализатори в София - къде?
Отказах се да го продавам ,че кой знае къв закон ще измислят за да слагаме катализатори.Отидох да го резнат и на негово място права тръба ,а катлизатора в мазето за черни дни 

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Срещу Шела,посока Люлин като караш по Сливница...Инак на всякъде където правят гърнета свалят и изкупуват катализатори.Преди ги взимаха и в Надин,ама вече не става там 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Rabbit_TDI написа:Отказах се да го продавам ,че кой знае къв закон ще измислят за да слагаме катализатори.Отидох да го резнат и на негово място права тръба ,а катлизатора в мазето за черни дни
Ако катализатора ти работи има смисъл да си го пазиш, ама ако не работи за какво ти е? Ако случайно прокарат закон да проверята за наличието на катализатор предполагам ще проверяват и доколко този катализатор работи. Иначе начинанието няма никакъв смисъл...
То техническите ни прегледи са на такова ниво,че може и без генерация да си джиткаш..... 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
katcko написа:То техническите ни прегледи са на такова ниво,че може и без генерация да си джиткаш.....
Зависи къде. Мен са ме тормозили на газ анализатор - оригиналния катализатор на 180 000 км за малко да не мине теста. Онези почнаха да се заяждат и накрая за 5лв се разбрахме да направим теста с по-високи обороти и го мина. Иначе и спирачки гледаха, и за напукани маркучи, изобщо всичко как си му е по ред.
Та след този тест ходя вече само там дето се минава лесно. Ама ако нещо земат да стегнат контрола ко праим тогава се чудя. Универсален катализатор може би...
- Rabbit_TDI
- Контакти:
brum написа:Rabbit_TDI написа:Отказах се да го продавам ,че кой знае къв закон ще измислят за да слагаме катализатори.Отидох да го резнат и на негово място права тръба ,а катлизатора в мазето за черни дни
Ако катализатора ти работи има смисъл да си го пазиш, ама ако не работи за какво ти е? Ако случайно прокарат закон да проверята за наличието на катализатор предполагам ще проверяват и доколко този катализатор работи. Иначе начинанието няма никакъв смисъл...
Не е така - законите и тестовете в българия са мнооого разтегливо понятие + като добавиш и техническото състояние на колата ,че и то е разтегливо съм сигурен ,че и запушен ще свърши работа /ти си го осетил даже на теста/.За дургия път да знаеш на тест се ходи със мноого добре загряла кола и добавка в горивото

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”