Това лято имах възможноста да покарам и се влюбих направо !
Някой по-запознат ако може да ми разясни повече нещата около купуването и узаконяването ?

Картинг ?
Принципно би трябвало да има ако наистина се хармонизира нашето законодателство с това на ЕС. Сега си преглеждах старите броеве на Auto Bild и там пишеше за някакъв пич в германия, който се възползвал от този факт и с много мъки е успял да узакони един карт. След това е почнал бизнес.
А както знаем примерно в англия всичко което има фарове, мигачи и спирачки може да се движи по пътищата - например диванче:

А както знаем примерно в англия всичко което има фарове, мигачи и спирачки може да се движи по пътищата - например диванче:

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Не е толкова страшно ... даже е супер готино ... ето малко снимки правени от мен по темата:
http://picasaweb.google.com/popov1/GoKart
http://picasaweb.google.com/popov1/GoKart
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Намираш си място за писта и 500-2000 за картинг на старо + умения да го ремонтиш/не е страшно ама не всеки майстор го прави/ и даваш газ.Аз също съм го мислил тва ама си е занимавка а пък да намериш писта голям зор.При нас до Карлово/по точно до Сопот де/има писта ама е яко дупки пък и редовно карат коли там 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Преди години с един приятел си купихме един самоделка карт.С на баща му колата го карахме на Гара Яна , там има страшна писта/поне тогава беше/ и нее се охраняваше
По цял ден въртехме тая бракма 50 куб. с три скорости, но беше страшен кеф. Принципно е страшна мания карта но си треат и сериозни инвестиций.Гумите са страшно скъпи, а повярвай ми се търкат здраво.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”