Каско - изплащане на щета ?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
hobsy
Автомобил:
Двигател:

Каско - изплащане на щета ?

Мнениеот hobsy » Нед 26 юли 2009 12:17

Здравейте колеги , искам да попитам евентуално ако някой от вас знае: значи вдигнах си колата на крик за да сменя гумата понеже бях изкривил джанта и я карах да ми я изправят , обаче не бях дръпнал ръчната и крика поддаде тъкмо когато слагах гумата и колата падна на нея , калника се изкриви.Имам пълно авто-каско към Български имоти и въпроса ми е дали ще ми платят щета ако в обяснението напиша , че крика е изпуснал както и стана горе долу или трябва да си измислям , че някой не знайно как ме е ударил ? Направо ме е срам как можах да я изпусна да падне :oops:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Каско - изплащане на щета ?

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Нед 26 юли 2009 12:23

мисля, че резултата ако го напишеш, ще е голям смях във всички клонове на застрахователя.
измисли нещо, пък на всеки може да му се случи.

Потребителски аватар
hobsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hobsy » Нед 26 юли 2009 12:28

Мен ме интересува парички да ми дадът пък колко искат да се смеят не ме грее :)

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Пон 27 юли 2009 0:08

Ми не е смешно защото и на мой познат му се е случвало същото нещо пред очите ми, добре че реагирахме бързо и подпряхме колата и не успя да падне.

Аз лично бих написал, че инцидента е станал на паркинг, пред блока примерно от неизвестен извършител...... но зависи и как е смачкан калника :roll:

Потребителски аватар
hobsy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hobsy » Пон 27 юли 2009 10:17

Ами калника се е огънал отдолу и на вътре , в действителност ако някой ме е ударил джантата щеше да пострада а тя е напокътната , не знам днес ще говоря с един човек който работи към БГ Имоти и е запознат с тези неща , ще види и ще каже най-добре какво да се прави :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 27 юли 2009 12:39

пиши,че на пътя е имало камък,който не си успял да избегнеш.Минал си през него,гумата го е врътнала към калника или там каквото е отдолу mhihi

Потребителски аватар
Rakarov
един обикновен Голфаджия
Автомобил: Polo GTI
Двигател: 1.8 Turbo
Контакти:

Мнениеот Rakarov » Пон 27 юли 2009 15:03

LILO&STICH написа:пиши,че на пътя е имало камък,който не си успял да избегнеш.Минал си през него,гумата го е врътнала към калника или там каквото е отдолу mhihi

mhihi :063: сила си лило
Колега хващаш един чук или нещо друго (с крак също става)...и централно удари калника за да можеш да докажеш (гледай да не засегнеш някой друг съседен детайл)както казва колегата, че неизвестен извършител примерно с камион те е ударил.Само че не знам при теб как седят нещата с протоколите...дали има въпросния застраховател мобилна група, която пише протоколи, защото без протокол в днешно време можеш само да го лапнеш целия...задължително ти трябва протокол.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”