Днес обиколих на бързо няколко магазина и ето какво ми предложиха хората, говорим за 185/60/14
Semperit Sportlife - 90лв
Kleber - 103лв
Semperit - 94 лв
Eurotec - 73лв
Michelin Energy - 166
Pilot - 203
Офертата,която ми каза пича,като изключи останалите варианти е :
Мишелин XT(2) не съм сигурен дали е с 2-ка или без за 110лв/бр.
Почна да ми разправя,че това бил стария профил и че по принцип стрували 155-165лв. Сега били намалени,уж защото били стария профил и т.н
Кажете вашето мнение какво е... при положение че за единия Мишелин ми искат 166 и 203, а за този 110лв, мисля че си заслужава...

Съвет за гуми
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз бях с Пилот 2 години - невероятна гума. Скоро като ги сменях исках пак Пилот, ама 240 лв на гума ми дойде множко.
Апропо, предлагаха ми едни гуми Sportiva в Еуратек - читава гума на цена към 65-70 лева
Апропо, предлагаха ми едни гуми Sportiva в Еуратек - читава гума на цена към 65-70 лева
Последна промяна от scuba на Вто 29 авг 2006 15:00, променено общо 1 път.
- redOne
- Автомобил:
- Двигател:
и аз така мигрирах от хубави гуми, но скъпи (Goodyear за по 200лв. парчето) към Мишлен за 100лв
. Понеже не карам много и с двата типа изкарах четири-пет години. Не разбирам хич от гуми и не знам как определят кои са шумни, кои не (при положение, че баракудите ни са с недостатъчно обезшумени купета), но си мисля че Мишлен за 100лв на гума не е Мишлен. И тея приказки за старите профили съм ги чувал. Така че пробвай с Бриджстоун. 50/50 шанс да улучиш и да си доволен. Изборът ти зависи и от това, което казах по-горе, колко км. навърташ с един комплект. Защото ако са много то няма да съжаляваш дълго, ако са малко километрите, то ще има да ги търкаляш и да ме споменаваш с лошо
ПП. особенно важно за избора е мястото от където ги взимаш. Ако работят с една марка дълги години и ги познаваш, това е + за избора ти. Ако сменят марките често, то вероятно празнят нечия застояла стока.

ПП. особенно важно за избора е мястото от където ги взимаш. Ако работят с една марка дълги години и ги познаваш, това е + за избора ти. Ако сменят марките често, то вероятно празнят нечия застояла стока.
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно, именно след като чух че Мишлена е 2002 отидох да проверя за Bridgestone-а, утре чакам да ми се обадят и да ми кажат цена,ама този път ще питам и коя година са, така че май натам клоня,направи ми впечатление,че човека като се обади каза : "Ало от Стара Загора съм!", което незнам за хубаво или за лошо...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
bluefen написа:а замислял ли си се за Toyo тоя размер е около 110 лв в радиала
Или за техният вариант Maxxis. За инфо виж www.maxxis.com
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”