Закупени на 19 06 09 летни гуми DEBICA от ЕТ К.Кемчев - Габи
София бул.Асен Йорданов 11
Монтирани отпред.
Колата не се кара всеки ден. Дефакто 2 месеца и 10 дни от монтажа.
Минавам през дупки да , но не съм усетил нещо сериозно.
Слизам пред блока вчера и гледам голяма жаба отстрани на едната гума.Размера и е по цялата радиална дължина на гумата.
Когато ги купувах ми дадоха гаранция чак.Днес реших да проверя все пак важи ли гаранцията.
Отговора:
"Тва е от дупка , гаранцията не важи.."
Ок няма проблем набутал съм се с евтини боклуци DEBICA (да по качествена гума нямаше да направи такъв проблем или поне не толкова голям).
Искам да предпазя колеги НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ЕВТИНИ DEBICA в моя случай ми излязоха през носа......

Никога повече гуми DEBICA
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Никога повече гуми DEBICA
Е ми то си е ясно за дебиката че не струват. Да не говорим че след един сезон се удървят и не можеш да вкараш колата в пътя камо ли да спреш. Това че правят жаби от нищото им е най-малкия проблем...
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Единствено зимните им стават
- batececo
- Автомобил:
- Двигател:
R@do написа:Единствено зимните им стават
Дано да е така, че съм се засилил да вземам зимни Debica...
Колегата metalhammer почти ме отказа, но не достигат финансите за по-добри ...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
batececo написа:R@do написа:Единствено зимните им стават
Дано да е така, че съм се засилил да вземам зимни Debica...
Колегата metalhammer почти ме отказа, но не достигат финансите за по-добри ...
Що да не достигат, зимните и летните корморанки са си стабилни гуми..
Отговорили са ти така защото така им е удобно. Ако гумата има балон и няма следи от механични наранявания за длъжни да ти я сменят.
Поставен на твое място бих си потърсил правата, съветвам те и ти да го направиш. Напиши една жалба в КЗП и ще видиш как сами ще ти се обадят и поканят да ти заменят гумата. По не при мен така стана. Не ставаше въпрос за гума, но случая е аналогичен.
Поздрави
Поставен на твое място бих си потърсил правата, съветвам те и ти да го направиш. Напиши една жалба в КЗП и ще видиш как сами ще ти се обадят и поканят да ти заменят гумата. По не при мен така стана. Не ставаше въпрос за гума, но случая е аналогичен.
Поздрави
- RossenVlad
- Автомобил:
- Двигател:
Миналата зима карах с DEBICA FRIGO 2. Много съм доволен от тях. Може да е някое менте или просто не си случил- я някой фабричен дефект, я нещо др. Не знам дали има разлика в качеството между зимните и летните, но зимните за цената си са доста добри.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Такава им е политиката, само продават и лъжат хората за гаранции и тем подобни когато стане проблема "Ние не носим отговорност" Също така става и със Амортесьорите, просто Гаранция Франция Америка Плаща. Каквито и да вземеш всичко е менте, за да може да ги продават на народни цени и да ги продават да не стоят в складовете.
Относно колегата, не се ядосвай, вземи си от някаде същия модел гума да не са различни и карай тоя сезон с тях после ако имаш пари ги смени. Късмет доста кофти ситуация!
Относно колегата, не се ядосвай, вземи си от някаде същия модел гума да не са различни и карай тоя сезон с тях после ако имаш пари ги смени. Късмет доста кофти ситуация!
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
IceHeart написа:Такава им е политиката, само продават и лъжат хората за гаранции и тем подобни когато стане проблема "Ние не носим отговорност" Също така става и със Амортесьорите, просто Гаранция Франция Америка Плаща. Каквито и да вземеш всичко е менте, за да може да ги продават на народни цени и да ги продават да не стоят в складовете.
Брей, за амортисьори друго съм чувал - човека го накарали да мине през тресачка и да докара резултатите след което заменили същият. Това е станало в Ауто+.
R@do написа:Единствено зимните им стават
3 (три) зимни сезона карам с гуми DEBICA и до сега само хубави работи мога да кажа
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
nero написа:R@do написа:Единствено зимните им стават
3 (три) зимни сезона карам с гуми DEBICA и до сега само хубави работи мога да кажа
подкрепям колегите преди мен - за цената си са много добър избор. карах 3 сезона с дебица фриго 1: перфектни гуми и един сезон (миналия) с фриго 2: добри, но по мое мнение много по-шумни от старата шарка, а и по-слабо копаят.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Това че колата не се кара всеки ден не означава че дупките ги прелиташ.Не знам защо изобщо си се разкарвал като отговора на гумаджиите е ясен.И на мен не ми харесва но в България клиента НЯМА права.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
nero написа:R@do написа:Единствено зимните им стават
Поддържам на 100%, може някой дефектен екземпляр да ти се е паднал, не оставяй нещата така, потърси си правата. Аз за части втора употреба връщам пари, те за нова не искат, давай смело.
- GOLF
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Летните им куцат!
Но зимните...там е друга работа. На предната ми кола (Г3) 2 (два) сезона карах с ФРИГО 2 (4бр.), а на по- предишната ми кола (Г2) три или четири сезона карах с ФРИГО 1 (4бр.). И с двете коли съм карал в големи преспи и снегове!
Перфектни!!!
Но зимните...там е друга работа. На предната ми кола (Г3) 2 (два) сезона карах с ФРИГО 2 (4бр.), а на по- предишната ми кола (Г2) три или четири сезона карах с ФРИГО 1 (4бр.). И с двете коли съм карал в големи преспи и снегове!
Перфектни!!!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
за зимни от този клас има една гума за мен , това е гиславет норт фрост 3 май беше ...
полото е вече 4-ти сезон с тях и не са мръднали дет се вика...
полото е вече 4-ти сезон с тях и не са мръднали дет се вика...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”