Здравейте,
има ли някой информация за цена на автовоз до Германия! Искам да изпратя една кола до Германия, но не знам дали автовозите извършват такива услуги. По принцип би трябвало да не е проблем, понеже така или иначе пътуват за Германия празни. Интересно ми е само дали някой знае колко биха ми взели за да ми докарат колата до Германия.

Въпрос за автовоз?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за автовоз?
DarkRider написа:Здравейте,
има ли някой информация за цена на автовоз до Германия! Искам да изпратя една кола до Германия, но не знам дали автовозите извършват такива услуги. По принцип би трябвало да не е проблем, понеже така или иначе пътуват за Германия празни. Интересно ми е само дали някой знае колко биха ми взели за да ми докарат колата до Германия.
Последна инфо от приятел който кара коли докарване 500 ЕУ, колко за закарване предполагам същотото. Освен ако примерно не се разбереш с някой и той на връщане да използва услугите на човека и да правите мощно пазарлък.
- XaxoXaxo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прави сте, че зависи от много неща. И най-вече всеки един как му е удобно и как предпочита. Просто ми беше интересно от какви съображения предпочитате автовоз, вместо самоход
Не мисля, че би било голям проблем това. За къде ще трябва немския в случая? Или нещо не съм разбрал. Нали целта е само да си вземеш колата при себе си?

DragoGT написа:защото не знам немски <- това най-важно
Не мисля, че би било голям проблем това. За къде ще трябва немския в случая? Или нещо не съм разбрал. Нали целта е само да си вземеш колата при себе си?
- DarkRider
- Автомобил:
- Двигател:
Нещо май доста започнахте да се отклонявате от темата. Моят въпрос беше за цена от България до Германия
Проблемът ми не е свързан по никакъв начин с езика. Колата ми в момента е в България и мислех по какъв начин да си я докарам до Германия, защото не ми са налага в скоро време да се прибирам до БГ.
Цените на автовозите са ми известни, но понеже в случая става въпрос за обратната посока ми се струва нереално да се иска същата цена, защото автовоза така или иначе ще го минава този път празен отивайки до ДЕ да взима колите.

Цените на автовозите са ми известни, но понеже в случая става въпрос за обратната посока ми се струва нереално да се иска същата цена, защото автовоза така или иначе ще го минава този път празен отивайки до ДЕ да взима колите.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mr_bush написа:paparak23 написа:толкова около 1000лв. е
Моята кола я взех по следния начин :
Аз :
- Брат познаваме се отколко 11 години кажи си последната цифра да ми докараш колата от ДЕ
- Не се познаваме от вчера ти си силно мой човек. Но разбери трябва да мина допалнително 600 км. извън маршрута за да ида взема колата не става за малко пари.
- Ок поемам всички разходи по нафтата само ми докарай колата.
//след 1 седмица
- Ето ти снимки на колата вече я капарирах( 200 ЕУРО ), ако нещо не ти хареса поемем всичката отговорност. Като колата дойде тука и не ти хареса отиваме на пазара и я продаваме. След това делиме всички разходи и всеки е довоен.
След като дойде колата, имах особени проблеми които ги разреших благодарение на ФОРУМА( КЪРТИИИИ ЗА 40 лв.) и 3 драскотини които още седят

Нека всеки си направи сметка, аз с хиляди пазарлъци усях да докарам колата за 400 ЕУРО. Приятеля хиляди пъти ми повтаряше ела с мене няма да ти взема пари за път но на идване, ще си караш колата.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”