Наистина ли са толкова зле колите внесени от Италия ???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
miro82
Автомобил:
Двигател:

Наистина ли са толкова зле колите внесени от Италия ???

Мнениеот miro82 » Сря 09 сеп 2009 11:43

Здравейте на всички.
Досега все съм шофирал автомобили внесени от Германия и Австрия и сега може би за първи път на съпругата ми ще купувам автомобил внос от Италия.
Искам да Ви попитам наистина ли са толкова зле технически колите внос от Италия?
Мои приятели имат коли внос от Италия и по-голямата част са доволни като има и 2-3-ма които казват че повече за кола внос от Италия не искат и да чуят.
Какво е вашето мнение???

Потребителски аватар
^SpArCo^WRC
Автомобил:
Двигател:

Re: Наистина ли са толкова зле колите внесени от Италия ???

Мнениеот ^SpArCo^WRC » Сря 09 сеп 2009 11:51

имаме 3 коли внос от италия и трите са перфектни колега

timon_tg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот timon_tg » Сря 09 сеп 2009 11:51

по скоро не си купувай от джамбаз от България..щото по големи педалчета от тях няма...гледай с очите си и това е ...навсякъде има боклуци и трошки !

miro82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miro82 » Сря 09 сеп 2009 12:00

Незнам.
Аз съм притеснен след някой приказки за италианските коли и затова Ви моля да кажете вашите впечатления за коли внос от Италия.
Благодаря Ви!

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Сря 09 сеп 2009 12:02

за колите от италия е много относително, аз карам кола оттам и нямам проблеми с нея, важното за мен в случая е , не откъде е колата, а колко струва, огледай цените на пазара и се ориентирай за това което търсиш....пример: голф 4 тди за 6000лв, ако ще и от германия да е, значи и има нещо на тази кола.... :D

Потребителски аватар
npachovski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот npachovski » Сря 09 сеп 2009 12:05

Според мен такива слухове са пуснати между джамбазите.Нормално е ти вкарваш коли от Австрия,Швейцария и т.н. а конкуренцията ти вкарва от Италия.Пускаш слухове, че колите вкарани от Италия са големи кошници тя тръгва за нула време няколко кофти случая потвърждават думите на джамбаза и така се е започнало всичко mhihi Не че аз като взех от Швейцария дето най-хвалят колите, че се поддържат.Съм хвърлил 1500 леа по нея леко полека и то само за части дето издъхват през месец точно най-много 2.Всичко е до късмет и до това къде ти стигат техническите познания....

Major_Bobi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Major_Bobi » Сря 09 сеп 2009 12:10

Значи ако ще колата от Узбекистан да е,гледана ли е добре и поддържана ли е редовно няма значение.Че италианците са мърлячи и не сменят масло а доливат всеки го знае.Ама има и съвестни италинаци.Гледай как е запазена по салона и др.То ако салона е поломен,дали двигателя ще е ок,при положение че собственика е бил непукист и не е пазил.А за един дизел най-важното е редовна смяна на масло.Имам впечатление от италианските коли-ако са гледани и подържани с мерак,оплакване няма да чуеш.Но ако са карани от някой див селски солджър от Италия жална и майка на колата и на собственика дето ще я вземе.Една що годе хубава и гледана кола държи цена,и по това може да се ориентираш. :drunk

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Сря 09 сеп 2009 12:14

Повечето коли,които виждаме по автосалоните са купени за под 1000 евро.(не всички,но повечето често срещани коли)Всеки авто-търговец си е направил сметка колко пари да я пусне тука и колко печалба има от всеки автомобил.Като цяло италианците си падат малко мърлячи :? Кара се постояно до дупка и после яко спирачки...Така са свикнали и такова им е карането..Всяка кола е сама за себе си,но германци и австрийци знаят как да пазят и как да поддържат :да:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 09 сеп 2009 14:48

:търсачкаа

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”