Въпрос за автоморга във Варна
Въпрос за автоморга във Варна
Колеги първо се извинявям , че задавам въпрос за автомобил , различен от марката volkswagen. Става въпрос за колата ма баща ми една лада самара. Трябват ми малко резервни части за нея, но не мога да намеря по моргите части за руски автомобили. Някой ако може да ми помогне къде във Варна мога да намеря някоя стара самаричка , ще съм му много благодарен
.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Въпрос за автоморга във Варна
на 20тина км от варна посока булгас имаше едно село с много автоморги , дето се вика в всяка къща...
ама забравих как се казваше селото

hooligans написа:на 20тина км от варна посока булгас имаше едно село с много автоморги , дето се вика в всяка къща...
Приселци или нещо такова.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
los_tigros написа:hooligans написа:на 20тина км от варна посока булгас имаше едно село с много автоморги , дето се вика в всяка къща...
Приселци или нещо такова.
а баш

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Като хванеш пътя за Аксаково също има доста автоморги, успех с търсенето, а в Приселци си е брадва и вече няма почти нищо 

http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=37e3 ... itsearch=0 Провери тук...пътя за кръговото посока към него има вдясно коли повече спрени ще се ориентираш по тях...

- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
Питай при ''Маслината''-така му викат на търговеца,магазинчето му е до училище Стефан Каранджа и до читалище Маяковски.Човека има всякакви части за руски автомобили,а и има части 2-ра употреба. Всички части са на смешно ниски цени поне за мен 

petarlp написа:Колеги първо се извинявям , че задавам въпрос за автомобил , различен от марката volkswagen. Става въпрос за колата ма баща ми една лада самара. Трябват ми малко резервни части за нея, но не мога да намеря по моргите части за руски автомобили. Някой ако може да ми помогне къде във Варна мога да намеря някоя стара самаричка , ще съм му много благодарен.
А защо търсиш по моргите,частите за лада са евтини ако не знаеш къде да търсиш кажи ?
vladtod® написа:А защо търсиш по моргите,частите за лада са евтини ако не знаеш къде да търсиш кажи ?

Като цяло мразя да се занимавам с моргаджии, защото гледат да ти свалят кожата и се държат все едно света е техен (не казвам,ч е всички са такива, някой да не се засегне). И понякога новото е по - евтино от моргата.
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пусни си обява в вестника че купуваш такава кола.
някой чичка който е оставил неговата да гние на село ще прочете и ще звънне
някой чичка който е оставил неговата да гние на село ще прочете и ще звънне

Благодаря на всички за информацията. В моргите намерих каквото ми трябваще , но на цена с 10лв по-ниска от новата , а търговеца твърдеще че го дава на половин цена
. Разбира се взех новата част и проблема е решен. Много взели да дарат кожите в моргите брехххх 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”