фарове закупени от англия
фарове закупени от англия
вупросът ми е такъв,може ли фарове които са били на кола с дясна дирекция да се ползват в България без някаква корекция и каква е разлика м/у тези в англия и останалите
Re: фарове закупени от англия
-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 12:27, променено общо 1 път.
- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Зависи ,ако варовете са с лупи , те най-вероятно отпред имат едни пластинки, които се местят и сменят точно този ъгъл!
А относно другите фарове не съм сигурен дали има специално произведени фарове за Англия? Всички сме виждали доста автомобили внесени от там,а силно се съмянвам да са им сменени фаровете.
А относно другите фарове не съм сигурен дали има специално произведени фарове за Англия? Всички сме виждали доста автомобили внесени от там,а силно се съмянвам да са им сменени фаровете.
-
Последна промяна от jims на Вто 10 юни 2025 12:26, променено общо 2 пъти.
щом хората от auto expres са обърнали такова внимаие значи има за какво.Дилемата е да ги купя или не защощо съм още една седмица в англия а човека ми предлага доста изгодна цена
Ако ти дават супер изгодна оферта за маркови обувки, при които условието е да ги носиш разменени, би ли ги купил? ....само заради удоволствието, което ще изпиташ след като ги свалиш
?
При фаровете е още по-лошо понеже ако не се вземат мерки, заслепяваш ужасно много насрещно идващите. Има модели на които се лепка лепенка, която пречупва светлината, обаче незнам до колко е ефективно.
П.С Англия тръгна да си чисти боклците и хоп ние Българите се юрнахме. Ей по-зле и от ромите сме
.

При фаровете е още по-лошо понеже ако не се вземат мерки, заслепяваш ужасно много насрещно идващите. Има модели на които се лепка лепенка, която пречупва светлината, обаче незнам до колко е ефективно.
П.С Англия тръгна да си чисти боклците и хоп ние Българите се юрнахме. Ей по-зле и от ромите сме

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
mirkata_ написа:фаровете са angel eyes
s5501na написа:Зависи ,ако варовете са с лупи , те най-вероятно отпред имат едни пластинки, които се местят и сменят точно този ъгъл!...
Това не отговаря на въпроса с лупи ли са или не са. Ако са с лупи - задай му въпроса дали може да се обърне чупката на другата страна. Ако може - ти си на ход.
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
моите ANGEL EYES са купувани от там ,имат лупи и вътре където е лупата има лостче и стикер как да се позиционират взависимост дали си с лява или дясна дирекция,така че виж добре дали вутре във фара,пред лупата го има тва лостче ако има давай смело!А колегата дето каза че в англия има боклуци,да иде да се разходи и да сравни!Всичко произведено за там е в пъти по добро качество
!(Говоря за маркова продукция)е ментета има на всякъде разбира се -но и ментетата са по качестео от това което е тук!
Успех колега

Успех колега
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
morfei1 написа:П.С Англия тръгна да си чисти боклците и хоп ние Българите се юрнахме. Ей по-зле и от ромите сме.
Не можах нещо да те схвана бе
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Колеги, има специални лепенки, които се лепят от външната страна на фара,за смяна на посоката на светлината, но не можеш просто ей така да си ги лепнеш. Отиваш в КАТ и ти ги лепят ... Обаче цената е МНОГО висока, 50 лева НА ФАР .. Най-добре ти да си имаш лепенки и отиваш само за залепянето, мисля, че ще излезе малко по-тънко.Продават се в спец. сервизи .. Примерно в Стара Загора мисля, че само в Ита Сервиз ги имаше, и не са евтини, а в Англия са по 6-7 паунда

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Може ли снимки на тези лепенки , че ми раздразнихте любопитството?
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
s5501na написа:Може ли снимки на тези лепенки , че ми раздразнихте любопитството?
http://img23.imageshack.us/img23/2023/27937235.jpg
Weezy написа:s5501na написа:Може ли снимки на тези лепенки , че ми раздразнихте любопитството?
http://img23.imageshack.us/img23/2023/27937235.jpg
Точно това са

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”