Маркуч за източване на бензин?
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Маркуч за източване на бензин?
Колеги някой ако има от онези маркучи с помпичка ще съм много благодарен да ми услужи за половин час, от София съм.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Маркуч за източване на бензин?
Колега купи си прозрачен . В Шон Жо ги има различни диаметри , най-подходящиса ф 6-7-8 мм .Лошото е , ч еги продават на кангал 20м.
Закарай колата на място което позволява точене / пример да има някоя шахта на 1-1,5 м по-ниско или канал. През отвора за пълнене пъхаш шлауха/ ако е 6 мм по-лесно се преодолява клапата. като напъхаш маркуча изсмукваш леко и маркуча надолу в съда. На Голчовците резервоара е висок и се източва почти до дъно. Аз така съм източвал плосък разлят като тава резервоар за да му сменя гумената снадка.
Закарай колата на място което позволява точене / пример да има някоя шахта на 1-1,5 м по-ниско или канал. През отвора за пълнене пъхаш шлауха/ ако е 6 мм по-лесно се преодолява клапата. като напъхаш маркуча изсмукваш леко и маркуча надолу в съда. На Голчовците резервоара е висок и се източва почти до дъно. Аз така съм източвал плосък разлят като тава резервоар за да му сменя гумената снадка.
MK4 написа:Колеги някой ако има от онези маркучи с помпичка ще съм много благодарен да ми услужи за половин час, от София съм.
от къде може да се закупи такъв маркуч
/за точене от варел, туба/
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
vipra написа:MK4 написа:Колеги някой ако има от онези маркучи с помпичка ще съм много благодарен да ми услужи за половин час, от София съм.
от къде може да се закупи такъв маркуч
/за точене от варел, туба/
С риск пак някой да опонира - у "Гарван" -а има.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”