значи родителите ми на приятелката ми си сменят колата и един много близък приятел предлага Хюндай Соната 94 г. (или 95 не съм сигурен) за 3 000 лв. Те са се навили, само че отвсякъде разни познати се опитват да ги разубедят.
Колата е в супер състояние, на 160 000 мисля, много е поддържана, а и цената, която дава е много добра. Той е втори собственик, първия му е колега, купил я е чисто нова.
Та мисълта ми е имате ли наблюдения какво е положението с ходова част, двигател, резервни части и пр.?
Въпрос за Хюндай
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Туй французите освен ...(18+)... друго незнам да могат правят, а и 306 съвсем не е в класа на Сонатата за да се смята за алтернатива. Още повече щом казваш че са улегнали хора мисля, че ще и е много по-добре една голяма кола с "мека" возия.
Цената за която говориш на Сонатата е страхотна, а и щом казваш че е поддържана кола незнам защо се чудят още
Извинявай че клоня към VW (то в този форум не трябва да се учудваш защо), но за тези пари предполагам знаеш с какъв пасат могат да се сдобият...
Цената за която говориш на Сонатата е страхотна, а и щом казваш че е поддържана кола незнам защо се чудят още
алтернативата е да купят Пежо 306, 93 г. за 5500.....
Извинявай че клоня към VW (то в този форум не трябва да се учудваш защо), но за тези пари предполагам знаеш с какъв пасат могат да се сдобият...
Sunny написа:Туй французите освен ...(18+)... друго незнам да могат правят, а и 306 съвсем не е в класа на Сонатата за да се смята за алтернатива. Още повече щом казваш че са улегнали хора мисля, че ще и е много по-добре една голяма кола с "мека" возия.
Алтернатива в смисъл, че бяха почти купили пежото (бяха изтеглили парите от банката вече), когато същата вечер се оказа, че този приятел е решил да си продава колата. И затова цената е такава....../
Но понеже се разбраха за след месец (тогава ще му докарат пък неговата) и през това време разни "доброжелатели" им пълнят главите с неща от рода на "Двигателите на японските коли са здрави до само 100 000 " ... и пр.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Ако купят Хюндая, веднага казвам много добър сервиз (София) за тези машини. Намира се в кв. "Малинова долина" това е пътя от Дървеница (при бензиностанцията на Дунев) продължаваш направо посока околовръстното (Бистрица) и започваш да се оглеждаш отляво за табела. Този сервиз взе всички клиенти на ИНД Комерс (с изтекъл гаранционен срок), а именно такситата. Частите при тях са много по-евтини, а за труда да не говорим.
- luciuz
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Ако купят Хюндая, веднага казвам много добър сервиз (София) за тези машини. Намира се в кв. "Малинова долина" ..............
вече ми го препоръчаха, явно става въпрос за същия:)))
Luciuz 21 10 2004 10:30
има ли сервиз на Хюндай в София?
или ти къде си караш колата когато се налага влизане в бокса:-)?
Versus 21 10 2004 10:33
има, горе по пътя за малинова долина има много готин сервиз, ВИЛИКАР се казва, 962-20-75 им е телефона, ще останат доволни
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”