заслужава ли си да си купя ГОЛФ3
- stefan gti
- Автомобил:
- Двигател:
заслужава ли си да си купя ГОЛФ3
Здравейте: в момента имам пежо205 ГТИ но не съм доволен и ще се опитам да се разделя с него. Та значи питането ми е дали си заслужава да си купя ГОЛФ 3 ГТИ,да ми кажете предимства пред другите автомобили дали като цяло сте доволни от него ,как стои въпросът с поддръжката,дали е евтина и тем подобни неща? Благодаря ви предварително!
- plamen03
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз имах пежо 206 1.4 16v ,след като се разделих с него си купих голф3 2.0 16v, голфа горе долу се чупи като пежото,по твардо вози от пежото ,части те като цени са сходни. но на голфа като му удариш газта и се заиграят всички те 150 коня забравяш за всичко. цени те на части те на голф gti са по скъпи от на обикновенния голф. и бензин си харчи 10-12 в града ,зависи от карането,а да слагаш газ е грехота. надявам се да съм бил полезен
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега четох че пежо 205 ГТИ върви горе долу като Голф 1 ГТИ(ако си с мотор на пежото 130коня де)...ако си го караш предимно градско дръж си го за кво ти е 3ка...Колега мене приятели ми казват че Голф 3 ГТИ всичко ок,разцепва се да върви ама бая си харчи,пък според мен да сложиш на мотор ГТИ газова си е грехота
п.п ти реши ако ти харесва зимаи и Добре дошъл във VW

п.п ти реши ако ти харесва зимаи и Добре дошъл във VW

- stefan gti
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
da6o_amvr написа:До сега не съм виждал човек дето кара 3ка ГТи,да се оплаква че невърви!!!!!
за вървене няма спор ама до колкото знам ако ги натискаш бая разход си дават

vw_golf_2_Memphis написа:Искаш ли БМВ 530![]()
7,7сек до 100...
235км/ч мах
Аз го искам с тва задно и 3.0 моторче изобщо няма да го откажа...имам 30кинта ако искаш пиши да се разберем нещо

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
За сравнение...Пежото е капризна натруфена жена с много грим и парфюми....ама падне ли грима и измирише ли се парфюма...грозна и смърди та се не трае..
Голф 3 е като здраво,хубаво и румено селско момиче,без труфила,без парфюми...ама ухае на истинска жена... и доставя удоволствие като истинска жена...От мен толкоз!!!!
Голф 3 е като здраво,хубаво и румено селско момиче,без труфила,без парфюми...ама ухае на истинска жена... и доставя удоволствие като истинска жена...От мен толкоз!!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”