Реглаж заден мост
Реглаж заден мост
Колеги, препоръчайте ми добро място за регулиране на заден мост, че тука в квартала казаха, че имат стенд само за преден.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Реглаж заден мост
В кой квартал?Иначе да не прозвучи като реклама
http://www.autogroup5.com/bg/contacts.php

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
В кой квартал си ?
ВИП сервиза в Младост или един сервиз до борсата за зеленчуци в Дружба 1 до ТЕЦа...
ВИП сервиза в Младост или един сервиз до борсата за зеленчуци в Дружба 1 до ТЕЦа...

няма значение от квартала, търся най-доброто и надеждно място, където и да е по сф
един колега със същата кола изрично ми препоръча някакъв Радиал на ботевградско до караулката, ама в сайта им първо не пише да има там сервиз и второ някой ходил ли е там?
П.С. става въпрос за тойота рав4 4х4, ама не постоянно иначе е задно, ако има значение
един колега със същата кола изрично ми препоръча някакъв Радиал на ботевградско до караулката, ама в сайта им първо не пише да има там сервиз и второ някой ходил ли е там?
П.С. става въпрос за тойота рав4 4х4, ама не постоянно иначе е задно, ако има значение
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Там където ти казах-проверени от мен и много доволен останах... 

-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
И аз да се обадя - Автогуми Диана на околовръстното. От обиколени 4 или 5 сервиза те се справиха най-добре. И от тогава предимно там ходя
. Колата винаги слизаше с 0 отклонение от стенда.
Последният път даже се разбрахме да направим реглажа както аз искам, а не както е по компа. На другите места само като се опитам да кажа нещо и се почваше - ама то не можело така да се кара, не знам си кво, компа не щял (т'ва така и не го разбрак как става), гледаха ме опулено. В Дианата - от раз.

Последният път даже се разбрахме да направим реглажа както аз искам, а не както е по компа. На другите места само като се опитам да кажа нещо и се почваше - ама то не можело така да се кара, не знам си кво, компа не щял (т'ва така и не го разбрак как става), гледаха ме опулено. В Дианата - от раз.
"Митвас" - от Слатина към Дружба, преди Фесто. www.mitvas.com
Супер внимателни и коректни пичове.
Супер внимателни и коректни пичове.
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Дианата на околовръстното
Вип сервиза в младост - ако ти е мила нервната система по-добре не стъпвай там, тея си мислят, че са хванали господ за ****(шлифера).

Вип сервиза в младост - ако ти е мила нервната система по-добре не стъпвай там, тея си мислят, че са хванали господ за ****(шлифера).
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Отивай в Диана, ще останеш доволен.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”