Изтекли стикери
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Изтекли стикери
спомням си ,че някъде бях прочел, че за неотплепена изтекла граданска пирмерно, могат да ти напишат акт за 50 лева ,но не мога да го намера ,само за неотлепен винетен стикер намирам и искам да попитам републикаснките пътища дали може да се тълкуват като всички пътища дори и в градовете
Последна промяна от snickers_ на Съб 02 яну 2010 13:39, променено общо 1 път.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Изтекли стикер
Ако ти е на разсрочено плащане-може да закъснееш между вноските до 15 дни... 

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dead man написа:Ако ти е на разсрочено плащане-може да закъснееш между вноските до 15 дни...
не стаа въпрос за подновяване а за селските прояви по 8 стиекр ана пердното стъкло и бях чел че може да се пише акт но не мога да го намера
snickers_ като гледам грешките,май много си бързал.
само не мога да разбера,писаха ти акт или те мързи да ги отлепиш и си спамиш тук.
само не мога да разбера,писаха ти акт или те мързи да ги отлепиш и си спамиш тук.
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Layer написа:snickers_ като гледам грешките,май много си бързал.
не спама аз моите си ги отлепям но понеже колата ми е развалена карам на баща ми който е бивш катаджия и му казвам че може да ми напишат акт за това че не си е отлепил старите стикер (дае вечера не си беше залепил новия ма се разминах само с конско) та ако може някъде цитат къде беше това с актовете за неотлепени изтекли стикери ще е добре
Re: Изтекли стикери
(2) (Нова - ДВ, бр. 6 от 2004 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Водачът на моторно
пътно превозно средство е длъжен да залепи валиден винетен стикер за платена винетна
такса съгласно чл. 10, ал. 2 от Закона за пътищата в долния десен ъгъл на предното
стъкло на моторното пътно превозно средство при движение по републиканските
пътища и да премахва незабавно винетния стикер след изтичането на неговата
валидност.
и аз никаде не намирам за ГО
Ако един от всичките залепени стикери за ГО е валидния,няма за какво да ти пишат акт.
Винетката е друга бира,но дори и там ако имаш да речем три залепени и едната е актуална няма за какво да се заядът с теб,защото в закона е упоменато да се залепи валидна такава,плЮс това и при ГО и при винетка имаш платежни документи и на тях също е отбелязано дата на покупка и срок на валидност.
Винетката е друга бира,но дори и там ако имаш да речем три залепени и едната е актуална няма за какво да се заядът с теб,защото в закона е упоменато да се залепи валидна такава,плЮс това и при ГО и при винетка имаш платежни документи и на тях също е отбелязано дата на покупка и срок на валидност.
да не пускам нова тема, с почти същия въпрос, та ако гражданската е на разсрочено плащане в случая две вноски и двата стикера ли трябва да са залепени или само последният, както и двете картончета ли трябва да се носят или само последното? бележката за втората вноска заедно с полицата ясно, че се носи.
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Slayera написа:да не пускам нова тема, с почти същия въпрос, та ако гражданската е на разсрочено плащане в случая две вноски и двата стикера ли трябва да са залепени или само последният, както и двете картончета ли трябва да се носят или само последното? бележката за втората вноска заедно с полицата ясно, че се носи.
на тоя въпрос може да си отговориш сам отдлено като си плащаш гражданскат аслуцителките те уведмояват че старите че не са ти нужни само си пазиш там квитанцийките
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен щяха да ми пишат акт за неотлепена годишна винетка на служебния автомобил.Естествено,имах си валидна.
Питах полицаите,казаха ми че глобата е около 100 лева.
Благодаря им,че проявиха разбиране и се смилиха над мен. Изтъргах винетката пред тях (доста трудно).
Някъде в закона пише,че водачът е длъжен да премахва невалидните стикери.
Та - отлепяйте си ги, колеги
.
Питах полицаите,казаха ми че глобата е около 100 лева.
Благодаря им,че проявиха разбиране и се смилиха над мен. Изтъргах винетката пред тях (доста трудно).
Някъде в закона пише,че водачът е длъжен да премахва невалидните стикери.
Та - отлепяйте си ги, колеги

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Водачът е длъжен да премахне изтеклите стикери, понеже отвлича вниманието на полицайте и не могат да видят веднага дали имаш валиден стикер.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хм, прегледах закона тук: http://www.kat.mvr.bg/zdp.txt ,
споменава се само за премахване на невалиден винетен стикер.
Означава ли това,че мога да имам N на брой стикера за гражданска отговорност и преглед?
споменава се само за премахване на невалиден винетен стикер.
Означава ли това,че мога да имам N на брой стикера за гражданска отговорност и преглед?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Ако са валидни, да 

щом не е забранено,значи е разрешено.
това като задния прозорец,забранено е да има щора ама никаде не пише за фолио.
че същата работа,забранено е за винетки ,ама за ГО нищо не пише.
това като задния прозорец,забранено е да има щора ама никаде не пише за фолио.
че същата работа,забранено е за винетки ,ама за ГО нищо не пише.
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
Камионите примерно като влизат в БГ и трябва да си купят винетка и сам бил свидетел на залепени точно 46 винетни стикера на предния прозорец на камиона.На въпроса ми към шофьора защо не ги маха той вика.. ами мързи ме 

Последна промяна от lou на Вто 05 яну 2010 2:49, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”