Разход вр6
- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разход вр6
Момчета тука водиме 1 спор ,нека всички притежатели на мотора да си напишат колата каква е точно и разход градско и изванградско(с каква скорост) мерси
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Разход вр6
Тук го дават 10.31, като е напълно възможно да е вярно. Аз засичам моят автомобил съвсем точно и записвам данните в този сайт и съвпадат с други записани в него.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
dobrin написа:Тук го дават 10.31, като е напълно възможно да е вярно. Аз засичам моят автомобил съвсем точно и записвам данните в този сайт и съвпадат с други записани в него.
толкова си е

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
само това ли сте бре
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
човека кара такъв мотор и ти дава точен отговор ти какво повече искаш?
аз и още 450 човека дето не сме се и качвали ако ти кажем че гори 20 по-доволен ли ще си?
аз и още 450 човека дето не сме се и качвали ако ти кажем че гори 20 по-доволен ли ще си?
Явно иско няколко мнения, за да разбере ориентировъчно, щото едно мнение не е меродавно.
Както се виджа от някой теми за разход той варира.
И като за край има доста по-тъпи теми от тая, за да се нахвърляте на тая.
Както се виджа от някой теми за разход той варира.
И като за край има доста по-тъпи теми от тая, за да се нахвърляте на тая.
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
10-15 градско
7-9 извънградско
в джетата ми .
7-9 извънградско
в джетата ми .
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Според мен има значение кой от двата VR6 двигателя говорим... 

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
2.8 обд1 на пасат б3 при културно каране- при 90км/ч пада на 7.5, градско-12-13 (при топло време), а на газ(с инжекцион) специално като съм засичал- с 10 литра-95км при 75/25 извънградско/ градско. Даваш ли яко(!!!) газ-х2.
темата не е тъпа, щото доста хора имат мерак за такъв мотор, но има някакво насадено мнение във форума, че бил скъп за поддръжка, че горял много и какви ли не глупости... Вече няколко пъти отговарям и на лични на колеги по тия въпроси, и обикновено реагират така-'ми аз карам 1.8 и ми гори толкова...' Очаквам скоро няколко нови притежатели на вр6, да видим
.
Току виж сме станали достатъчно, че да направим раздел "вр6" както е във други форуми
темата не е тъпа, щото доста хора имат мерак за такъв мотор, но има някакво насадено мнение във форума, че бил скъп за поддръжка, че горял много и какви ли не глупости... Вече няколко пъти отговарям и на лични на колеги по тия въпроси, и обикновено реагират така-'ми аз карам 1.8 и ми гори толкова...' Очаквам скоро няколко нови притежатели на вр6, да видим

Току виж сме станали достатъчно, че да направим раздел "вр6" както е във други форуми

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси тези мнения вече ми стигат и човека си е прав по до бре д караш култова вр6ца от колкото некое 1.6 със същия разход
alpine написа:10-15 градско
7-9 извънградско
в джетата ми .
толкова е и при мен.. с колектор и генерация

snickers_ написа:мерси тези мнения вече ми стигат и човека си е прав по до бре д караш култова вр6ца от колкото некое 1.6 със същия разход
какво му е толкова култувото 2.8 мотор с 174кс нищо особено..пада от доста малолитражки

- snickers_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vr6vr6 написа:alpine написа:10-15 градско
7-9 извънградско
в джетата ми .
толкова е и при мен.. с колектор и генерацияс 100 октана бенз
snickers_ написа:мерси тези мнения вече ми стигат и човека си е прав по до бре д караш култова вр6ца от колкото некое 1.6 със същия разход
какво му е толкова култувото 2.8 мотор с 174кс нищо особено..пада от доста малолитражки![]()
![]()
Ми като за начало звука брато щото си е друго да ти пеят 6те цигулара с 1 на генерация направо акто се набие 1 ограничител и мое получиш оргазам другото което си е 1 чип и стаа доста приятна до доста коли падат от малолитражки
Абе звука си е...
аз в сливен с моя имах 15.1 .. лошото ,че на мен вече взе да ми малее и ми идват идеи за принудитело пълнене,където вр6 се чувства най -добре .. много прилични китчета продават в америка за тоази мотор(частите там са му доста евтини).А иначе за нормално стоков автомобил в добра кондиция разхода в софия му е 12 литра!! 

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
vr6vr6 написа:... ми идват идеи за принудитело пълнене,където вр6 се чувства най -добре .. много прилични китчета продават в америка за този мотор(частите там са му доста евтини)...:
Идеите хубаво ти идват, ама за цените ще трябва да те разочаровам! Говоря за вр6, 12 клапана.
1. Тия китове дето ги гледаш за 1000$-забрави, добър кит е около 4000$ като двигателя е сток!
2.Тунинг частите за вр6 са много скъпи, съпоставено с един 4-цилиндров ваг мотор, разбирай двойно и отгоре, що така и аз незнам, разбирам да има 8 цилиндъра, че да ги навържеш...
3. ACL за вр6 лагери не прави, единствените които аз съм срещал са на HGP-450 евро, кометик за вр6 гарнитури не прави...за разлика от 4 цилиндровите

4. Заради камбаната на скоростите на вр6, ъпгрейда на трансмисията е много скъп- докато за 4 цилиндровия слагаш 02М кутия ако щеш и от дизел, тук кутия става само от 6 цилиндров(2.8 или 3.2 на голф4), които са и редки и скъпи. А при вр6 нютоните стават сериозни...
Добре че сток мотора държи достатъчно,

Просто като говорим за вр6, да сме реалисти във всяко отношение.
Чак пък много скъпи не мисля... преди 1 година до Бг 6-2-1 колектор ми дойде за 180лв кабели 130лв .. имах оферта и за 200долара за валове.. ,а и в Америка кой 4 цилиндров ваг мотор карат,че не се сещам
ето тук горе дол за какви пари става въпрос
До колкто знам колата е с абф-ска кутия
Ето http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1992-1995-VW-CORRADO-VR6-V6-2-8L-24PCS-450-TURBO-KIT_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a02747957QQitemZ180429814103QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories един приличен кит +съединител частите са не повече от 2к долара

ето тук горе дол за какви пари става въпрос

tosho_vr6 написа: турбото и колектора струват толкова с 2500лв след това има дюзи 750лв интеркулер турбо пътища силиконови маркучи, гейт, булоф, още 1300лв, бензинова помпа 300лв съединител 400лв и мапване на колата 1000лв и преди това забравих ревизия на мотора тоест подмяна на биелни лагери сегменти метални гарнитури шпилки за стягане на главата подлошка за разреждане на мотора още 1000лв аве грубо 7000лв и става около 400кс това са части сама без труд на мен ми поискаха една фирма 1000лв
До колкто знам колата е с абф-ска кутия
Ето http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1992-1995-VW-CORRADO-VR6-V6-2-8L-24PCS-450-TURBO-KIT_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2a02747957QQitemZ180429814103QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories един приличен кит +съединител частите са не повече от 2к долара

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”