Дали ще имам шанс?
Дръпка с Lexus :)
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Дръпка с Lexus :)
Уговорих се с един приятел в сряда да премерим сили
малко ме е страх от Lexus-а, че бил към 250 кс, но ще кажа резултат в сряда. Дано да имам възможност и да направя малко снимки.
Дали ще имам шанс?
Дали ще имам шанс?
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пиши какъв точно е лексуса IS, LS, GS - в момента не се сещам за Лексус с 250коня, ако е IS300 е 214коня, гледам гледам по книгите и няма 250коня от по-старите модели има само 214, 219 и 280коня, като посления е осем цилиндъра.
Пробвай нищо няма да изгубиш 200коньовите модели набират от 0-100км/ч за малко над 8сек, така, че може да го подминеш на 400метра без проблем.
Смажи му самочувствието с KR-ра
Блеки пак се изказа пресилено КР-ра на мусура е с генерация суперспринт и като нищо ще подмине лексуса, който е автоматик.
Ма Мусура ще си каже след като го накаже
Пробвай нищо няма да изгубиш 200коньовите модели набират от 0-100км/ч за малко над 8сек, така, че може да го подминеш на 400метра без проблем.
Смажи му самочувствието с KR-ра
Блеки пак се изказа пресилено КР-ра на мусура е с генерация суперспринт и като нищо ще подмине лексуса, който е автоматик.
Ма Мусура ще си каже след като го накаже

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
нищо няма да махам
днес бях толкова уверен на "софрата", че може и да ми се вържат и да не дойдат на дръпката
Първоначално пича твърдеше, че голф-а е морално остарял автомобил и щял да ме отвее
но след въпроса ми "Аз набирам от 0 до 100 за 7 секудни, а ти за колко?" спора приключи и разговора се пренасочи в други посоки
Не че набирам за толкова, но поне съм им дал тема за размисъл 3-4 дни
А и Lexus-а е чисто нов и може би, няма да върви, като разработен такъв (или поне ще им се свиди да го юркат).
Абе пускам се в сряда, дано да ми излезе колата от бокса до тогава
Ще ги мачкам
Поне една тойота селика ще има- нея ще я отвея
няма да съм на последно място 
Първоначално пича твърдеше, че голф-а е морално остарял автомобил и щял да ме отвее
Абе пускам се в сряда, дано да ми излезе колата от бокса до тогава
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
запомних само, че е чисто нова и скоростите се сменяли от волана като на F1
джантите били 18-ки и т.н.
Предполагам, че не е най-най-гъзарския модел, защото е поръчка на един местен бек (селянин) и предполагам, че за него е важна марката, а не точно какво има под капака.
Така или иначе ще се пуснем (ако не ни мине котка път или ако газарите не се откажат), ако го отвея ще ги побъркам от базик
Ех мечти 
Предполагам, че не е най-най-гъзарския модел, защото е поръчка на един местен бек (селянин) и предполагам, че за него е важна марката, а не точно какво има под капака.
Така или иначе ще се пуснем (ако не ни мине котка път или ако газарите не се откажат), ако го отвея ще ги побъркам от базик
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Чисто нов е, карат го при нас в сряда и уговорката е с меснтния дилър, да се дръпнем преди да предадат автомобила на новият му собственик
Аз разчитам, че донякъде, ще ги е страх да го настъпват, за да не го прецакат нещо
Но дори и да загубя не е страшно - моята машина все пак е стара 16 годишна морално остаряла кола, докато насреща си имам чудото на японското автомобилостроене
Както се казва - ако загубя - губя само аз, ако спечеля - печелят всички голфове по света
Аз разчитам, че донякъде, ще ги е страх да го настъпват, за да не го прецакат нещо
Но дори и да загубя не е страшно - моята машина все пак е стара 16 годишна морално остаряла кола, докато насреща си имам чудото на японското автомобилостроене
Както се казва - ако загубя - губя само аз, ако спечеля - печелят всички голфове по света
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
20vTurbo написа:musura написа:запомних само, че е чисто нова и скоростите се сменяли от волана като на F1джантите били 18-ки и т.н.
![]()
Това ти е шанса. С гейтроники тежки джанти може и да го отвееш. Като на F1 ама друг път... Сипи му хубав бензин на КР-а и се пробвай.
Кекеке
Сипвай керосин и корселин. Ххахаа
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”