http://www.faiauto.com/
Някой ползвал ли е части на въпросната компания ? Оферта през ebay на ангренажен кит / ремък + ролки / на въпросната фирма с доставка до Бг идва наполовина по-евтино от закупуването им оттук. Не знам разликата на какво се дължи - алчността на нашите търговци или самите части не струват ?!

Авточасти FAI, отзиви за тях
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Re: Авточасти FAI, отзиви за тях
На търговците. По принцип от производителя трябва да им дават частите на по-ниски от продажните цени и с това което се получава като разлика и остава за тях да са доволни. Но не е така. Много неща от чужбина поръчани идват по-евтино. Ето ти два примера:
Клавиатура за лаптоп от Англия с доставката - <60лв, от HP - 100лв. От Англия дойде за седмица, от HP ги чаках 1 месец и ги отсвирих.
Пантички за монитор на лаптоп от Тайван (с доставка) - 25лв. От тука казаха, че цената е около 80лв и ще се обадят да ми кажат точната цена. Така и не се обадиха.
Клавиатурата си имаше всичките лепенки на HP. Т.е. не е менте вариант на същата. Пантичките - абсолютно 1:1 с тези който свалих.
Клавиатура за лаптоп от Англия с доставката - <60лв, от HP - 100лв. От Англия дойде за седмица, от HP ги чаках 1 месец и ги отсвирих.
Пантички за монитор на лаптоп от Тайван (с доставка) - 25лв. От тука казаха, че цената е около 80лв и ще се обадят да ми кажат точната цена. Така и не се обадиха.
Клавиатурата си имаше всичките лепенки на HP. Т.е. не е менте вариант на същата. Пантичките - абсолютно 1:1 с тези който свалих.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Re: Авточасти FAI, отзиви за тях
Разликата се дължи на това, че печалбата на българския търговец идва точно от тази разлика в цената
Дори е по-голяма, защото това е цена на дребно, а те пазаруват в големи количества.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”