Мнение за Сеат толедо след 2005г.???

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнение за Сеат толедо след 2005г.???

Мнениеот evgenyh » Пон 08 фев 2010 14:20

Здравейте колеги,
моля ви ако някой има преки впечатления от новото Толедо на Сеат да сподели?
Че семейството порасна с още един член :wink: и вече Г3 определено не ни оправя.
Мотора към който съм се насочил е бензинов 1.6 75kw/102к.с. - май го има и по другите VAG-ове, така, че и за него събирам впечатления, но като цяло ме интересува какво мислите за купето, качеството и т.н.

Благодаря предварително :wink:

п.с. всички знаем кой коли са най добрите, но за съжаление не всички имаме възможност да караме такива :cry: това го казвам за да избегнем ненужните дискусии тук :wink:

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Re: Мнение за Сеат толедо след 2005г.???

Мнениеот hooligan_sk » Пон 08 фев 2010 14:59

Колега добра е машината, като купе ще ти е достатъчно комфортна, двигателя който гледаш е всъщност най-масовото предложение, това е старият 8 клапанов 1,6 мотор който под различни имена си се вгражда от около 1995г. Динамиката с него е достойна за съжаление, иначе е корав мотор ;)

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Re: Мнение за Сеат толедо след 2005г.???

Мнениеот evgenyh » Пон 08 фев 2010 17:23

Ами аз сега съм с AFT мотор, който би трябвало да е същия, само за тоя на Сеата ми казаха, че бил с 2 вала, но това едва ли има значение. Иначе като динамика поне на Г3 аз съм предоволен - нямам намерение да се съзтезавам, на градско е добре, на дълъг път още повече :wink:
По скоро ме интересува мнение на човек който кара такъв личен/служебен - дали е проблемен автомобила и какво по-точно :?:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”