Здравейте колеги !
Предстои ми да правя каско на колата си и се чудя към коя компания да го направя !
Всеки ми казва различно мнение, че някои не плащали щети, че си намирали поводи да не изплащат щети и тн.
колебанието ми е м/у три фирми Виктория, Булстрат и ДЗИ !
Някой има ли преки впечатления към тези фирми?
Извинявам се ако има подобна тема но в момента съм на работа и нямам възможност да търся из търсачката!
Поздрави

Коя застрахователна компания е по - добра за каско?
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Коя застрахователна компания е по - добра за каско?
В която имаш твой човек.. 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
и да не е виктория
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Ами честно казано нямам в нито една свой човек 

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:и да не е виктория
колега какво имаш в предвид?
shemkov написа:Ами честно казано нямам в нито една свой човек
а приятели с такива вътрешни-доверени хора имаш ли, да те заведат и запознаят ???
щот на прма виста - всички ЗК са лайна, като се стигне да плащат те !
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
И в никакъв случай Булстрад, работил сам за тях и много яко се е*ават за каско/гражданска 

- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
Аз съм в ДЗИ, там не са много скъпи и плащат. Една колежка тука в съседния офис е брокер, та ми избира най-добрата оферта. Вече 4 години съм при нея.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
ДЗИ от трите.... 

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
А колеги имате ли мнения за Викторията
shemkov написа:А колеги имате ли мнения за Викторията
конкретно в Пловдив е добре положението, нямам никакви проблеми засега - дано и в бъдеще е така

- sweetboy
- Автомобил:
- Двигател:
колега за добр или лошо аз съм застраховател от около9 години и мисля, че мнението ми няма да е излишно в случая. За каското в момента Дженерали много се заяждат незнайно защо, имайки в предвид, че аз като брокер имайки възможност да работя с всички фирми особено през 2008 година ги препоръчвах на клиенти следях им щетите и всички без изключение бяха много доволни, но последната година и особено последните месеци много се излагат. Та ДЗИ наистина са добро решение, но също бих предложил и Български имоти, Бул Инс, но да подчертая, че скоро един приятел се съди и с Евро Инс, които се славят че тяхна кола никога не може да се открадне, но уви колата на моя приятел беше открадната само месец след като излезе от автосалона за сумата от 36000 лева и евро инс отказаха да му я изплатят. След съдене около година и половина спечели делото и си прибра общо 40 000 от които 32 за него и 8 за такси и адвокати. Та и Лев инс на каското плащат и там съм застраховал доста хора, но тук трябва да кажа нещо от особена важност, че всеки случай на претенция е уникален и никой не може да знае предварително, кой ще ти плаща кой не, но по принцип впечатленията са ми,че при каското всяка компания се отнася що годе лоялно с малки изключения. Друг е въпросът с гражданската отговорност. Надявам се да съм ти бил от полза, но пак ти казвам никога не можеш да бъдеш сигурен, че винаги всичко ще е наред и един съвет избери си някой сериозен застрахователен агент, който да е в течение с нещата и не се доверявайте на такива, които днес ще ви приберат парите а пък после не може да ти даде даже един номер на който да се обадиш за да си провериш щетата.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Дженерали си оправиха нещата и който работи с тях е наясно
но там Не се правят коли интересни за кражба!
за ЛевИнс...ми в момента тече яка проверка в централата и шефа им е задържан
защо ли 

но там Не се правят коли интересни за кражба!
за ЛевИнс...ми в момента тече яка проверка в централата и шефа им е задържан

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
sweetboy написа:колега за добр или лошо аз съм застраховател от около9 години и мисля, че мнението ми няма да е излишно в случая. За каското в момента Дженерали много се заяждат незнайно защо, имайки в предвид, че аз като брокер имайки възможност да работя с всички фирми особено през 2008 година ги препоръчвах на клиенти следях им щетите и всички без изключение бяха много доволни, но последната година и особено последните месеци много се излагат. Та ДЗИ наистина са добро решение, но също бих предложил и Български имоти, Бул Инс, но да подчертая, че скоро един приятел се съди и с Евро Инс, които се славят че тяхна кола никога не може да се открадне, но уви колата на моя приятел беше открадната само месец след като излезе от автосалона за сумата от 36000 лева и евро инс отказаха да му я изплатят. След съдене около година и половина спечели делото и си прибра общо 40 000 от които 32 за него и 8 за такси и адвокати. Та и Лев инс на каското плащат и там съм застраховал доста хора, но тук трябва да кажа нещо от особена важност, че всеки случай на претенция е уникален и никой не може да знае предварително, кой ще ти плаща кой не, но по принцип впечатленията са ми,че при каското всяка компания се отнася що годе лоялно с малки изключения. Друг е въпросът с гражданската отговорност. Надявам се да съм ти бил от полза, но пак ти казвам никога не можеш да бъдеш сигурен, че винаги всичко ще е наред и един съвет избери си някой сериозен застрахователен агент, който да е в течение с нещата и не се доверявайте на такива, които днес ще ви приберат парите а пък после не може да ти даде даже един номер на който да се обадиш за да си провериш щетата.
Колега тук в Сандански при Викторията момичето ми се вижда свястно каза, че няма да има проблем - при злопулука само трябвало да им звънна и да обясня какъв е случеят и от там на татък те си поемат нещата !
Но пък има и нещо друго казаха ми че ако си го направя каското сега за маркирането щели да ми се обадят по - късно тъй като в момента не маркирали .......
Някакви наблюдения за Викторията, за Булстрата разбрахме, че не е хубаво там ....
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Виктория не маркира защото маркировката и е на ЛевИнс и в момента всички са по корем и не бачкат 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”