Привет колеги значи въпроса ми е някой има ли представа що за ремус да си взема за да колата ми да звучи прилично а именно да има дълбок и плътен звук /колата е 2.0 24V 6 цилиндъра/ Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарен
Да де под "ремус" имах предвид крайното гърне. Иначе мисълта ми е някой дето се е сблъсквал с тия работи че има доста дет ручат на прогнило гърне пък не са от евтините.... А за господа агентите мисля че когато е ремус не правят проблем
Aз съм с генерация на 63 мм. от турбината до крайното гърне REMUS (само едно гърне е по целия тракт) и до момента не съм имал проблеми по отношение на звука. Естествено, в града аз не се режа до/над 4000-5000 оборота... Но може да се каже, че е много добро това гърне и мисля, че е оригинално, щом така добре обезшумява.
brum написа:Дали ще направят проблем не зависи от марката, а от децибелите.
Колега под "ремус" имам предвид не марката а краиното гурне спортно ли е кво е не зная
Колега "ChimeyJimmey" ще може ли да сложиш една снимчица да видя какво представлява твоето гърне, а ако имаш някакъв клип как работи колата направо супер
Последна промяна от cekunn на Вто 23 фев 2010 17:29, променено общо 1 път.
Няма за какво, не разбрах с какво съм ти помогнал толкова... Но, имай предвид, че ново това гърне струва около 600 доларес. Това са гърнета за VW Passat 3B(G) и Audi А6...