Здравейте Колеги!
Имам следният въпрос - Струва ли си да се пълнят амортисьори - (предни) и къде в София могат да ми ги напълнят?
Мерси предварително:)

Струва ли си пълненето на амортисьори?
- sonyglobe
- Автомобил:
- Двигател:
Струва ли си пълненето на амортисьори?
Последна промяна от Sunny на Пон 15 фев 2010 17:53, променено общо 1 път.
Причина: Корекция на раздела и заглавието
Причина: Корекция на раздела и заглавието
- steli
- Автомобил: Голф2
- Двигател: ЕZ 1989
Re: Струва ли си пълненето на амортисьори?
Недей, по-добре нови 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 4-5 години пълних предните амортисьори,понеже още като нови изтърваха.Човека,на който продадох колата още си ги кара.Само,че като говорим за пълнене не говоря да се пробие една дупка с гайка и да се пълне с масло, а нещо като рециклиране.Така че сам си ревашаш.Тогава ми взеха по 30лв/бр.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
По-добре нови...
ПС: xalerrelax,къде това ? Я малко поясни...

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз бях преди 1 година на тази дилема, и си сложих нови, за сега няма проблеми!
Не си заслужава да ги пълниш старите, до 2 месеца пак ще изпуснат, а новите имат гаранция поне 1 година! Късмет...
п.п Мисля не повече от 200 лева ще ти излезат 2-та!
Не си заслужава да ги пълниш старите, до 2 месеца пак ще изпуснат, а новите имат гаранция поне 1 година! Късмет...
п.п Мисля не повече от 200 лева ще ти излезат 2-та!
- empaher
- Автомобил:
- Двигател:
аз пълних при един познат ...цената не беше ниска но пък бяха смнени всички гумички семеринги,беше на същата твърдост като другия и в същото време получавам гаранция....6 месеца или колко км бяха не си спомням....60лв ми взеха....но всичко зависи най-вече от това колко е заминал амортесиора....и дали има нужда от смяна и на стеблото....в моя случаи само кожуха остана .....
ако някой е рещил да пълни да ме пита на лични за да не излезне че правя реклама....ако има проблем ще редактирам !
ако някой е рещил да пълни да ме пита на лични за да не излезне че правя реклама....ако има проблем ще редактирам !
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Точно това е проблема, че качествено пълнене на амортисьор за 60 лева сигурно си заслужава, обаче има къде - къде по - евтини нови амортисьори 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Dead man написа:По-добре нови...![]()
Близко до Бургас-в Поморие
Много доволен бях от човека.

- berberian
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги не си струва такива експерименти,който често пъти вместо по-евтино излизат по-скъпо,вярно всеки разполага с различни финансови средства,но по-добре събери някой лев и си взем "чиитава"нова част с гаранция и т.н.
Преди 7-8 години бях сложил такива напълнени 2 задни амортисора на Форд'а..някаде в Орландовци беше..взеха ми моите и ми сложиха от предишен клиент напълнени..изкараха около 20к километра при мене,а май и колата още си е с тях.струваха 35 лв бройката+твоите стари.но както ти казват колегите,по добре нови с гаранция,особенно ако става вапрос за предни..
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Струва си ако има начин да го направиш сам. На трабант например са ми разправяли за ключ от подръчни материали, горяно масло, комплект семеринги за 5лв и получаваш работещи амортисьори за поне година. Ама да дадеш половината от цената на чисто новите - няма смисъл.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Стига бе, допреди 7-8 години масово се пълнеха амортесьори и изкарваха доволно дълго на всякакви коли... сега се взимат нови масово нз защо, мойта теория е че хората са просто по-богати вече, нека няма лошо... според мен ако е нещо от сорта на 30-40 лв на бройка със сваляне и качване определено си струва. Защото един прост заден Монро с прахоуловители идва 90-100лв и със смяната 120лв, с други думи 240-250лв само за задни... не е малко като може за 60-70 да си ги имаш функциониращи.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
То преди години всичко се е рециклирало, ама новото си е ново. При тези цени на труда като не се рециклира добре и платиш монтаж/демонтаж втори път всичко се обезсмисля.
- sonyglobe
- Автомобил:
- Двигател:
Мерси мн за обективните отговори:) И още 1 въпрос-Къде в София мога да направя таз процедура 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”