Тапицерия на седалка в Стара Загора
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Тапицерия на седалка в Стара Загора
Здравейте колеги. Имам малак проблем с седалката на своя пасат Б4. Става съпрос за шофьорксата седалка. Предполагамс е досещате че от ляво и от дясно на седалка има изпъкнали части от донапрен за краката. На мен тази част от лявата страна се е скъсала и донапрена е слезнал надолу и сега се е поазало едно желязо което ми обина на лявото бедро . Търся някои тапицер или друг майстор в Стара Загора който да оправи седалката. Ако някои колега познава или се занимава с това нека да ми каже към кого да се обърна. Благодаря предварително за оказаното съдеиствие 

- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тапицерия на седалка в Стара Загора
колега направо отиваи в Богомилово чувал съм че доста добре барат момчетата там не ги познавам лично но съм виждал тяхни произведения стават заводски
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега. Явно цеха още работи. Колегата ми беше споменал за там но не беше сигурен дали още работят защото преди много години е карал жигулата си там да я оправят, но щом и ти казваш за там значи работят
Благодарско 

- beck's
- Автомобил: Peugeot 307 2000 HDI
- Двигател:
Къде точно се намира този тапицер в Богомилово?
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
beck's написа:Къде точно се намира този тапицер в Богомилово?
Като минаваш през селото по старият път точно преди да се свържеш с околовръстният път в края на селото в ляво има ниска сграда с табела отпред " авто тапицерия"
- beck's
- Двигател:
Много благодаря колега-още утре отивам до там да видя дали ще ми свършат работа и на мен.
- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Колега попитаи и за моята работа дали ще стане ако не ти представлява проблем. Ако и телефонче някакво измъкнеш от там златен ще си 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Правил съм си седалките там, но не съм очарован от работата им. Може и аз да съм виновен, щото им занесох някакво подобие на автоплат, но все пак... плюс това не работят евтино според моите разбирания - за труд за плитко рекаро ми взеха къмто 120 или 160 лева не помня вече за двете предни седалки става дума. Ето телефоните от визитката, която имам:
04123/488
0888 337 607
0887 744 029
Ето и картинка да се ориентираш къде горе-долу се пада:

04123/488
0888 337 607
0887 744 029
Ето и картинка да се ориентираш къде горе-долу се пада:

- beck's
- Двигател:
Днес ми смъкна корите на моята кола (тапицерията им е за смяна) и до ден два ще са готови. Телефон за връзка 0898/495708. Не знам дали работи скъпо-за мен това няма значение. Когато е готов ще напиша дали съм доволен от работата му.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Като станат готови, пиши цена и впечатления, колега. Че и аз ги мисля едни, ама още не мога да реша...
- beck's
- Двигател:
Значи за цена веднага ти казвам - за тапицерия на вратите ( само,че не на VW) му давам 80 лева. Това включва плата ( не е кой знае какво, но за мен няма значение), труд и сваляне и монтиране на корите на вратите. По местата, на които е най-възможно да се "изплъзне" тапицерията слагал нещо като лайсна. Ще кача снимки ако имам време.
За мен е важно, че се съгласи да го прави, защото никой в града не иска да се занимава с "толкова малко нещо" както казват останалите тапицери.
За мен е важно, че се съгласи да го прави, защото никой в града не иска да се занимава с "толкова малко нещо" както казват останалите тапицери.
- beck's
- Двигател:
Днес вратите ми бяха готиви. Харесва ми как е станало. Момчето работи добре. Снимки не можах да кача, но иначе имам.
-
- Автомобил: Golf 4 1.6 101hp
- Двигател:
Здравейте.Виждам че темата е стара. Бих искал да попитам дали още работи това място ако някой знае да каже. Благодаря
- beck's
- Двигател:
Аз поне не знам дали още работи. Има двама тапицери в самия град. Единия е точно над Лидл до Винпрома в една самотна барака. Другия е на канала под 5-то училище - срещу него има хранителен магазин Перла. Мисля, че тези двамата ще свършат работа.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”