Помощ за оригиналната музика на новата ми кола

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Помощ за оригиналната музика на новата ми кола

Мнениеот versace » Сря 19 апр 2006 17:24

Колеги пуснах темата в раздел КАРА АУДИО И ВИДЕО но нещо не се получи. За 6 часа и повече темата са я видели само 10-15 потребителя и нямам нито един отговор. За това поствам линка тука, та дано повече хора да я видят и да ми отговорият.

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 9bac0616e2

ПП Ако модовете решат може направо да я затрият от аудио раздела и да я преместят тук.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Сря 19 апр 2006 18:16

Абе колега ти извади една торба с парички за този хубавец какво те бърка да се разходиш до някой проверен сервиз за HiFi и да си решиш проблема за 2 часа вместо тук да си чешат пръстите колегите с разни версии как да стане работата :wink:

Потребителски аватар
versace
Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
Двигател: 320 CDI 224 Hp

Мнениеот versace » Сря 19 апр 2006 18:29

Не ме мързи но няма да отида кадето и да е защото повечето сервизи които ти монтират нещо качествено след това пращат наркоманчетата да си го земат и второ защото са некадърни мърлячи. Предпочитам да си го направя сам. Пък и ми е интересно!

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Сря 19 апр 2006 18:29

Сори за :офф ама ...

Аз лично си сложих ето това вместо чеинджър и съм страшно доволен:

http://www.phatnoise.com/audi/

Оригинално, заводско, директно за кабела на ченджъра и се контролира от заводското радио. 20GB-та MP3-ки. Отгоре на всичко сега го продават за $119. http://www.1stvwparts.com/product_info. ... cts_id=968

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Сря 19 апр 2006 19:14

spam а каква е новата кола?(не видях снимки)

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Чет 20 апр 2006 0:18

20vTurbo написа:Аз лично си сложих ето това вместо чеинджър и съм страшно доволен:

http://www.phatnoise.com/audi/

spam можеш ли да ми обясниш повече за тва на ЛС

ми требва да са съвместими, само със чейнджър на Блакпунт (сигорно си го знаеш тва де), и да си е с кабела , че един кабел е . . . . .

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Чет 20 апр 2006 9:17

www.phatnoise.com има инфо. Ползва оригиналната музика на VW, Audi, BMW и други .. чрез кабел закачаш MP3 плеър с преносима памет. Има една джиджавка, която закачаш към pc-то си и си пълниш паметта с музика, плейлисти и т.н. После си ги слушаш на оригиналната музика на колата, като на дисплея на stock свирката излизат песни, заглавия и т.н. Повечето нови коли са тегави за озвучаване, защото плеъри/касетофони вече не са на стандартен DIN, ползват дисплей, който е мултифункционален или са в специфична за таблото форма, отделно през колоните минават навигации, телевизий и за да не разбутваш всичко това само закачаш сигнала на phatbox-а, монтираш си го къде ти душа иска (обикновено в багажника) и пей сърце.
Аз също щях да слагам такова, но не бях с оригиналната музика на едната кола, не успях да си намеря читав касетофон от VW, трябваше да купувам такъв от ebay, после и phatbox-а и се отказах, защото излизаше повече пари от нов Pioneer.

Специално за VW phatbox-а се продаваше официално и в страницата на VW, което говори достатъчно за качеството и надежността на джиджавката!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”