автоматк на пасат 5 типтроник и шкода супърб
-
- Автомобил:
- Двигател:
автоматк на пасат 5 типтроник и шкода супърб
Интересува ме дали се слага същия автомат и при шкода супърб и по здрав ли е от тези на ауди или са едни и същи ,благодаря за отговорите и сори за вупроса ама се 4удя дали да не избера супурба пред пасата.То май и екстрите са в пове4ко при супърб.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: автоматк на пасат 5 типтроник и шкода супърб
За кой мотор говориш? При 131кс трябва да са еднакви скоростите защото разлика в моторите няма при двете коли.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Здравей, аз като фен на тази марка ти давам инфото, което имам.
Автоматикът, който се вгражда е Типтроник, а не Мултитроник.
Макар, че в Ауди в тези години на производство ако е само на предно колата винаги е Мултитроник, то при СупърБ са само Типтроник скоростите. Автомата разполага с 5 скорости.
За немския пазар А5 (автоматик) се предлага с 1.8Т 150 кс, 2.5 V6 ТDI 155 и 163 кс, и 2.8 V6 193 кс.
За Италия се предлага А5 и за 1.9 TDI 131 кс., може би го има и в комбинация с 2.0 TDI 140 кс.
Това инфо касае СупърБ І. За най-новият, този от 2008 г., мисля, че е само с DSG скорости (като автомат), но това трябва да се провери.
Автоматикът, който се вгражда е Типтроник, а не Мултитроник.
Макар, че в Ауди в тези години на производство ако е само на предно колата винаги е Мултитроник, то при СупърБ са само Типтроник скоростите. Автомата разполага с 5 скорости.
За немския пазар А5 (автоматик) се предлага с 1.8Т 150 кс, 2.5 V6 ТDI 155 и 163 кс, и 2.8 V6 193 кс.
За Италия се предлага А5 и за 1.9 TDI 131 кс., може би го има и в комбинация с 2.0 TDI 140 кс.
Това инфо касае СупърБ І. За най-новият, този от 2008 г., мисля, че е само с DSG скорости (като автомат), но това трябва да се провери.
-
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря колеги това озна4ава 4е е здрав автомата на супърб което ме радва.Става дума за супърб 1 а това дали 1.9 или 2.5 163кс още не съм решил.Ако може и мнение за това ще сум много благодарен.Благодаря предварително.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”