Бензиностанции ЕКО - мнение

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Бензиностанции ЕКО - мнение

Мнениеот Barboukov » Пет 26 фев 2010 22:27

Да захапя и аз бензиностанциите... ЕКО - никога повече... Заредих си като бял човек 40 литра бензин и какво стана... Прекъсва, прекъсва, гасни като освободя от скорост. Баща ми също заредил едната кола там и се оплаква и той, че имал тези проблеми. Голфа като го обърна на газ няма ядове. Също така като го купих преди 2 седмици го напълних с ОМВ бензин и карах с него докато сложа инжекциона и никакви ядове. Имаше останали 5 литра като заредих днес там.

Май всички бензиностанции, които дават карти за отстъпка правят мизерии с горивата. Започвам само на ОМВ и за никакви други неискам да чуя.

:beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2 :beat_butt2

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Re: ЕКО ли? Никакво ЕКО повече...

Мнениеот titi7707 » Пет 26 фев 2010 22:34

интересно аз от 3години зареждам само на ЕКО и никакви ядове !и газ и бензин проблем никакъв и по някой друг лев към клубната касичка всичко си е наред!

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 26 фев 2010 22:34

аз също само на ОМВ сипвам нафта, но имаше тема тук някъде, че лъжели с литрите на газ-та

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 26 фев 2010 22:36

От 3 години и повече зареждам само на Еко. Нито един път не съм имал проблем с нафтата, бензина или газта (колкото и рядко да сипвам от последните две). При все, че от две години карам нов дизелов автомобил, никога не съм имал проблем, въпреки факта, че са капризни към лошо гориво.

Потребителски аватар
DimitarBT
Автомобил: VW Passat B3
Двигател: 2E
Контакти:

Мнениеот DimitarBT » Пет 26 фев 2010 22:43

като взимам предвид казаното от колегата пуснал темата...все си мисля че като на една бензиностанция горивото е калпаво...независимо на еко ли е на меко ли е на омв или петрол...неозначава че всички бензиностанции в страната от тази верига са калпави.не че защитавам определени компании или тем подобни...но....аз заредих един път от омв....спеямо зареждането от ликойл,изминах по-малко километри.зареди от лукойл пак,замръзна нафтата.незнам и аз вече от каде да зареждам.абе трагедия,иде ми да се махна от тази държава.немам думи.ама нали то българите можем само да се оплакваме.ще казваме че сме добре и тва е. :обичам ви

Потребителски аватар
levonik
Автомобил: T3 Caravele D
Двигател: CS 1985

Мнениеот levonik » Пет 26 фев 2010 22:59

Здравейте!
Човекът иска да си изплаче яда и разочарованието. Има нужда от разбиране. Смятате ли,че му помагате / че постъпвате колегиално/ като го убеждавате ,че се е заблудил, пише групости или обобщено е заблуден глупак?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 26 фев 2010 23:26

само на шел бензина е калпав навсякъде
от ЕКО съм доволен
но случват се такива неща
барбуков водиш интересен и пълен с опасностти и премеждия живот :bowdown

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 26 фев 2010 23:29

dobrin написа:От 3 години и повече зареждам само на Еко. Нито един път не съм имал проблем с нафтата, бензина или газта (колкото и рядко да сипвам от последните две). При все, че от две години карам нов дизелов автомобил, никога не съм имал проблем, въпреки факта, че са капризни към лошо гориво.

Ами и аз съм точно така mhihi , само като изключиме газ :Mr Green Fun

Вии в Русии или сте много капризни или ви клатят от всекъде mhihi

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 26 фев 2010 23:32

Значи че има вода в бензина, просто им се пълнят цистерните като вали, оня ден на джипа, му сложих 20л бензинец, от една и съща бензиностанция слагам вече 2 години, и не минах и километър и колата "умре", изкарах 7л вода, незнам как им са изолирани цистерните, но явно пропускат вода.

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пет 26 фев 2010 23:39

Явно в Русе кръщават горивата здраво.
Имаше тема за омв
скоро знайнайнай изрева от лукойл
сега еко...
нещо евтино от към Румъния ви е налазило mhihi

Нашия регион ни налазва от Гърция и засега се ядва :D

Потребителски аватар
slavi tsvetkov
Автомобил: 2023 VW TIGUAN ELEGANCE
Двигател: 2023
Контакти:

Мнениеот slavi tsvetkov » Съб 27 фев 2010 0:19

Редовно зареждам от Екото на Ботевградско шосе и всичко си е ok

Последна промяна от slavi tsvetkov на Съб 27 фев 2010 1:04, променено общо 1 път.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Съб 27 фев 2010 0:37

Barboukov написа:..

Кога си го заредил това ? Тази седмица мой познат два пъти ходи до Хасково и обратно със голф 4 1.6 SR на бензин защото му се прецака газовата . Лично аз му я заредих първия път от Екото на Волов , колата му е курник в сравнение с твоята въпреки че твоята я знам само от аватара ти . Отиде и се върна със среден разход от 6.7 литра бензин 95 plus . Аз лично последните почти 30 000 км зареждам дизел само там . Отделно на мойта кола имам около 15 000 км газ бензин пак от там , не съм имал проблеми с горивото никога .Познавам едно от момчетата там и по нова година ми сподели че на всеки две седмици им носят по един камион 25000 литра нафта . Това прави по 50 тона на месец , тези продажби не вярвам че са от некачествено гориво . :!:

Пп скоро в печата имаше случка ...някакви младежи заредили догоре Дачията си от там /Еко то на Волов /и след километър колата угаснала .Закарали я в сервиз и изкарали от резервоара някаква смес бензин нафта вода и някакви примеси . От бензиностанцията казали че ще ги обезщетят . Аз лично не си го обяснявам по никакъв начин . Как ще може помпата да изсмуче точно колкото за тази Дачия боклуци и няма да стовари на останалите след нея нищо . Отделно по инсталацията си има филтри които изчистват механични и тем подобни примеси . На мен ми прилича на инсценирано :не: .Сори за офтопика отдалечих се от темата на Барбуков . :mrgreen:

Пп... нямам никакви акции в Еко ако някой ще пита за напред :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Съб 27 фев 2010 2:28

то пък ОМW е направо супер :banghead:
толкова голям разход да ми дава от там че не е истина.
говоря за газ, вече зареждам само петрол.
1 година си карам само с на омв газта и докато не ме открехнаха съм се нашивал с мисълта за много хубавата им газ.
всички са лъжчи за мен.

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Съб 27 фев 2010 3:25

................Заредиха автомобил с бензин, нафта и вода. Дизел с парафин в горивото масово замръзват в студа. Четирима ученици от „Васил Левски” за малко не изпуснаха интервю в посолството на Япония заради некачествено гориво, заредено в служебния автомобил на училището. На тръгване сутринта шофьорът Недялко Стефанов напълнил резервоара от бензиностанцията на „Еко България” до „Технополис”. След километър обаче колата изгаснала и не могла да запали. Четиримата ученици трябвало да тръгнат с автобуси закъсняли за интервюто, разказва директорът ан „Васил Левски” Галин Ганчев.Оказало се, че в бензина има голямо количество вода плюс друга неизвестна субстанция.От „Еко България” не успели да обяснят как водата и другите примеси са попаднали в бензина, но заявили, че ще обещетят клиента за понесеното неудобство.......
www.dariknews.bg

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 27 фев 2010 8:32

Явно всеки може да разкаже случки ЗА и ПРОТИВ всяка верига бензиностанции, дори и аз :mrgreen:
Единствено обаче само на ОМВми се е случвало в различни краища на България едно и също, а именно това че минавам половината разстояние от това което ще мина със същото количество газ от всяка друга верига.
Последния случай е от миналото лято. Заредих в Монтана на Еко газовата догоре, стигнах до Бяла Русенско около 240 км и там на Лукойл допълних бутилката за 14 лева /70 ст за литър беше тогава цената/.
От там до Търговище са 80 - 90км където пак спрях заради децата и викам да допълня пак така и така съм спрял - сипаха ми за 13 лева при същата цена :shock
Същия номер е ставал и тук на нашето ОМВ в Берковица, а преди 2 години ми се случи в Бургас на ОМВ :не:
Затова от миналото лято от ОМВ купувам само дъвки ако съм много на зор :не:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”