Здравейте приятели.
Искам да чуя какво е вашето мнение относно следните марки коли:
Citroen C4
Chevrolet Lacetti
Opel Astra 2
Колите са приблизително на една цена, по скоро питам за марката коя ви се струва най - сигурна. Разбира се не искам да започваме отново безкрайните спорове VW и другите. Искам само конкретни мнения.
Избор на кола
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Избор на кола
mimo4o написа:Chevrolet Lacetti
Това го забрави - имаме служебно такова - естествено само по емблема се различава от Деу - проблеми много най вече електрически.
За останалите - нямам конкретни впечатления - колегата ми кара Ц4 - доста са му меки ламаринките(пък и той е малко завеян) - иначе горе долу ми харесва. Не знам за Опела - ама той е най-немски от всичките

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Ако конкретно те интересува мнението на повече хора направи темата анкета.
А за новите коли собствено мнение имат много малко хора.
А за новите коли собствено мнение имат много малко хора.
Последна промяна от L&R на Съб 22 апр 2006 9:07, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 18:07, променено общо 1 път.
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lacetti е толкова Chevrolet, колкото аз съм пакистанец. Не че Chevrolet е много престижна марка всъшност ... и те пръчки правят.
Аз бих ги подредил - Astra, C4, Lacetti.
Astra-та със сигурност е по-добра машина от C4, което определено е изработено on a budget. Изчистен дизайн, мейд ин немско. Малко ли милиционерски търкалят и не съм чувал да се оплакват. Добро управление, качествени за класа си материали. Определено добра кола.
C4 е добър дизайн без особено покритие от страна на качеството. Не съм карал C4, но C3 съм и ефтинийката си личи и като материали и като усещане.
Lacetti въобще няма да го коментирам, но по-добре си купи кола втора ръка .. каквато и да е, от колкото този курник.
Аз бих ги подредил - Astra, C4, Lacetti.
Astra-та със сигурност е по-добра машина от C4, което определено е изработено on a budget. Изчистен дизайн, мейд ин немско. Малко ли милиционерски търкалят и не съм чувал да се оплакват. Добро управление, качествени за класа си материали. Определено добра кола.
C4 е добър дизайн без особено покритие от страна на качеството. Не съм карал C4, но C3 съм и ефтинийката си личи и като материали и като усещане.
Lacetti въобще няма да го коментирам, но по-добре си купи кола втора ръка .. каквато и да е, от колкото този курник.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”