От коя година "Opel" започва да използва антикорозионни покрития при производството на колите си? Тези произведени до 93 - 94 година имат много проблеми с ръждата - основно прагове и вежди на калниците. Проблема е решен в следващите години обаче не знам точно от кога променят технологията. Новите "Вектри" нямат този проблем. Мене обаче ме интерисува "Астра" произведена 1995 г - дали ще възникне такъв проблем. Ако някой има впечатления от "Астра" 1,6 бензин като цяло - возия, разход, цени на консумативи, издръжливост моля да ги сподели.
корозия при опел
корозия при опел
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
momo 1 написа:след 96 иначе по добре недей си го наб.... и по голям двигател по възможност над 1.6
Като бивш притежател на Астра /мноого ме е срам за което/ подкрепям това мнение -след 96та ! За частите имам наблюдения че след 95г. стават доста по-скъпи назнайно защо но в общи линий дали Голф дали Астра в едни години няма голяма разлика в подръжката също! Само един кошмар ме преследва като се сетя за опела-как като завали и на всички опели им се запотяват стъклата и търкаш и псуваш и пак търкаш и пак псуваш......!
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”