Въпрос за люпещ се лак.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
ba4eto_85
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за люпещ се лак.

Мнениеот ba4eto_85 » Пет 12 мар 2010 12:58

Здравейте,есента забелязах на задния капак нещо като мехури,след автомивка лака се беше олющил доста прилично.Във момента е станал един доста грозен кръг без лак.Искам да попитам как да процедирам? Да улюпа ли целия заден капак и чак тогва да нанеса новия лак (но много играчка ) .Другия ми въпрос е какъв точно лак да взема>марка и ако има някакви други характеристики по които да се ориентирам.

Благодаря предварително.

Потребителски аватар
Nikolai Roev
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за люпещ се лак.

Мнениеот Nikolai Roev » Пет 12 мар 2010 13:15

ba4eto_85 написа:Здравейте,есента забелязах на задния капак нещо като мехури,след автомивка лака се беше олющил доста прилично.Във момента е станал един доста грозен кръг без лак.Искам да попитам как да процедирам? Да улюпа ли целия заден капак и чак тогва да нанеса новия лак (но много играчка ) .Другия ми въпрос е какъв точно лак да взема>марка и ако има някакви други характеристики по които да се ориентирам.

Благодаря предварително.

Не се занимавай сам ако не разбираш , лятото ми пръскаха покрива , имах същия проблем, маха се стария лак с водна шкурка но се драска и боята следователно се пръска и един слой боя и после лак и си пушка аз платих 50 лева...

Потребителски аватар
Firestarter
Автомобил: Голф 3
Двигател:

Re: Въпрос за люпещ се лак.

Мнениеот Firestarter » Пет 12 мар 2010 13:48

Колегата е прав ;) Закарай колата при някой автобояджия.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”