Здравейте,есента забелязах на задния капак нещо като мехури,след автомивка лака се беше олющил доста прилично.Във момента е станал един доста грозен кръг без лак.Искам да попитам как да процедирам? Да улюпа ли целия заден капак и чак тогва да нанеса новия лак (но много играчка ) .Другия ми въпрос е какъв точно лак да взема>марка и ако има някакви други характеристики по които да се ориентирам.
Благодаря предварително.

Въпрос за люпещ се лак.
- Nikolai Roev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за люпещ се лак.
ba4eto_85 написа:Здравейте,есента забелязах на задния капак нещо като мехури,след автомивка лака се беше олющил доста прилично.Във момента е станал един доста грозен кръг без лак.Искам да попитам как да процедирам? Да улюпа ли целия заден капак и чак тогва да нанеса новия лак (но много играчка ) .Другия ми въпрос е какъв точно лак да взема>марка и ако има някакви други характеристики по които да се ориентирам.
Благодаря предварително.
Не се занимавай сам ако не разбираш , лятото ми пръскаха покрива , имах същия проблем, маха се стария лак с водна шкурка но се драска и боята следователно се пръска и един слой боя и после лак и си пушка аз платих 50 лева...
- Firestarter
- Автомобил: Голф 3
- Двигател:
Re: Въпрос за люпещ се лак.
Колегата е прав
Закарай колата при някой автобояджия.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”