ПП: Проблем ли е отпреди и отзад да се кара с фланци? Знам че се слагат масово отзад, но ако има и отпред има ли няква промяна в управление, стабилност, износване на окачване?

vasstop написа:Предното и задното междуосово разстояние са изчислени от производителя за най-добра стабилност на колата, в зависимост от центъра на тежестта и т.н.
Ако слагаш фланци, най-добре е да сложиш еднакви като дебелина и на 4-е колела, като по този начин запазиш правилното съотношение между предна и задна ос.
hooligan_sk написа:Благодаря! На 16мм джантите стават добре, имат достатъчно място апаратите, реши ми се драмата
blinder написа:hooligan_sk написа:Благодаря! На 16мм джантите стават добре, имат достатъчно място апаратите, реши ми се драмата
много си бърз
![]()
Пробва ли с гума дали няма опира в калника?
batko_miro написа:Колега извинявай, че ти ползвам темата, но да попитам и аз разбиращите, без да отварям нова, мисля че може да съберем доста полезна информация в тази. И аз ще си слагам фланци, че ми опират отзад джантите в моста и отпред в стабилисиращата щанга при завит волан. Та въпроса ми е колко може да е максимално широк фланеца, но да не пречи да се захване само с по-дълги болтове джантата?Премерил съм си, че отзад ми трябват около 17-18 мм отпред 7-8 мм.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта