Здравейте,
Интересува ме сравнение между няколко модела които съм набелязал, какво бихте ми препоръчали...
- Mitsubishi Galant 2.5 V6 163 hp - бензин
- VW Golf MK4 1.9 TDi 131 hp -дизел
Като цяло не ме интересува толкова разхода на гориво, но също има значение...
Но главно ме интересува от страна на поддръжка и на здравина на тези модели, кое бихте ми препоръчали?
Също така може да ми препоръчате някоя автокъща в гр. София където да мога да открия такива голфчета, че този двигател се оказа по-рядък отколкото 110к.с.
Търся мнение между два автомобила. Японско срещу Немско
- golf rlZZZ
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся мнение между два автомобила. Японско срещу Немско
Ама брат тва са коли от много много различни класи.Голф 4 не съм карал(до 3ка стигнах) но за Митсубишиту мога да се изкажа,защото имах удоволствието да карам такова с двигател 2.0 от 1998г. Колата е уникална-в прекия смисъл-и като външен вид и като здравина на всичко-двигател,купе,интериор и като удоволствието от шофирането.Този двигател към който си се насочил има добра слава-здрав и много пъргав.Недостатъците са съвсем малко-всичките имат проблем с часовника в купето(решава се с махането му и закривяване на крачетата-5мин) и с ръжда на задна вежда!!!!Като цяло частите са много скъпи и трудно се намират(възд филтър-40лв,тампон на двигател не можах да намеря в СФ)Като цяло ако имаш пари за поддръжка-изобщо не се съмнявай-просто Голфарата не може да му стъпи на малкото пръсче на Галанта.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
Re: Търся мнение между два автомобила. Японско срещу Немско
В този форум не се толерират подобни теми.
Няма японско срещу немско, френско, италиянско и пр.
Няма японско срещу немско, френско, италиянско и пр.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”