С омерзение към опашките, утре требе да помагам на един френд да мине две коли в КАТ, та:
1. има ли огромни опашки?
2. кога е най-добре да се отиде?
3. теория и тактика на минаване на две коли от сам човек има ли начин?
благодаря
Някой, който е бил скоро в КАТ София
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
теория и практика (преди 1 седмица бях там за реното)
отивате двамата с двете коли СЛЕД 12:30 часа.
редите се на опашка (тогава вече е 5 пъти по-къса) единия мести двете коли а другия отива на гише 1 и почва процедурата.
каква е тя: http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9389
на гише 1 ще ти попълнят заявлението и ще ти кажат да отидеш на касата да платиш по 5 лева на заявление, ИЗОБЩО НЕДЕЙ ДА ХОДИШ до касата да плащаш - никой не иска после касовата за тия 5 лева (а след като "платиш" отиваш направо на каналите )
е, ако си съвестен данъкоплатец може да си платиш, както направих аз
отивате двамата с двете коли СЛЕД 12:30 часа.
редите се на опашка (тогава вече е 5 пъти по-къса) единия мести двете коли а другия отива на гише 1 и почва процедурата.
каква е тя: http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=9389
на гише 1 ще ти попълнят заявлението и ще ти кажат да отидеш на касата да платиш по 5 лева на заявление, ИЗОБЩО НЕДЕЙ ДА ХОДИШ до касата да плащаш - никой не иска после касовата за тия 5 лева (а след като "платиш" отиваш направо на каналите )
е, ако си съвестен данъкоплатец може да си платиш, както направих аз

Последна промяна от nii на Чет 04 май 2006 9:07, променено общо 1 път.
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хъм за сам не е работа споделям опита на брат ми , той минава две коли с луди скандали щото и двете са на опашките и като мръдне едната бяга мести другата абе каза човека голяма разправия и луди скандали там с някви селяни.А тук в В.Т. опашките не бяха никак малки
П.п Некав п...рас даже нарочно щял да го блъсне та брата се обажда да одя за съветването ама му се размина ко да кажа България.

П.п Некав п...рас даже нарочно щял да го блъсне та брата се обажда да одя за съветването ама му се размина ко да кажа България.

- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
когато наближиш портала на КАТ търси най-лявата колона и най-левите канали (1-ви, 2-ри, 3-ти). плати си таксите още преди да си влязъл с колата вътре. има там някакъв чичко с каскет на портала, който ти казва на кой канал да се наредиш, ама ако вече си влязъл вътре ще не ще ти дава място за този канал на който си се наредил
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Аз си сложих номера вчера.
Отидох в 04 ч. и се наредих малко преди каналите на опашката. В 07 ч. отвориха бариерата и директно всички си се наредиха пред каналите, аз включително.
Пред гишето за документите имаше опашка от 100 човека. За да не чакам дадох 10 лв и документите бяха готови за 10ина минути.
Каналите ги отвориха в 08 ч..
До 10 бях вече с новите номера
Голяма мъка е там! Толкова много Джигули, Космичи, Вартбург и т.н. на едно място не бях виждал.
Айде аз съм за първа регистрация, ама за пенсионерите направо жал ми стана! Баща ми каза, че за една служебна кола едно от момчетата като е отишло в 8 сутринта е чакало до 5 следобяда и тогава е отишъл той да го прекара през каналите и са откарали почти до 7 вечерта...
Цял работен ден! Губят времето на хиляди хора! И парите!
+ Това ей сега като се прибирах около 6:30 сутринта, опашката беше до Плиска! Току що го измерих на картата - тва са над 2 км.
Моят съвет: отиваш в 10 вечерта, паркираш пред бариерата, връщаш се в 6:30 сутринта и чакаш. Така ще е най-бързо!
Отидох в 04 ч. и се наредих малко преди каналите на опашката. В 07 ч. отвориха бариерата и директно всички си се наредиха пред каналите, аз включително.
Пред гишето за документите имаше опашка от 100 човека. За да не чакам дадох 10 лв и документите бяха готови за 10ина минути.
Каналите ги отвориха в 08 ч..
До 10 бях вече с новите номера

Голяма мъка е там! Толкова много Джигули, Космичи, Вартбург и т.н. на едно място не бях виждал.
Айде аз съм за първа регистрация, ама за пенсионерите направо жал ми стана! Баща ми каза, че за една служебна кола едно от момчетата като е отишло в 8 сутринта е чакало до 5 следобяда и тогава е отишъл той да го прекара през каналите и са откарали почти до 7 вечерта...
Цял работен ден! Губят времето на хиляди хора! И парите!
+ Това ей сега като се прибирах около 6:30 сутринта, опашката беше до Плиска! Току що го измерих на картата - тва са над 2 км.

Моят съвет: отиваш в 10 вечерта, паркираш пред бариерата, връщаш се в 6:30 сутринта и чакаш. Така ще е най-бързо!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”