автобояджия
- keksa
- Автомобил: Golf VI
- Двигател: CAXA
- Контакти:
за цяла кола или само детайли? питам те щото имам приятел който боядисва детайли перфектно и подготвя цели коли перфектно но няма камера и за цяла кола няма да стане много добре( или поне така мисля) ако искаш мога да ти дам неговите координати пък да си говорите... ако знаеш червения ми голф(2888) той го беше правил всичко без боята. за съжаление пича дето го боядосва вече си има друга работа и не се занимава с тва повече
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ШОПОВ
Познавам точният за вас човек!Казва се Климент Шопов и лично за мен е най добрият,а и инма хора от форума които значт за какво става
въпрос.Лично на тел. защото няма много време да седи тук.И моято кола е там в момента там!!! prj57 му е съдружник 0889 49 88 88
Ето и някои негови дела:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14627&postdays=0&postorder=asc&start=30
въпрос.Лично на тел. защото няма много време да седи тук.И моято кола е там в момента там!!! prj57 му е съдружник 0889 49 88 88
Ето и някои негови дела:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14627&postdays=0&postorder=asc&start=30
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боя
Е то това е той и прави такива работи:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=1445
http://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=1445
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
кит влакнест 4.50 лв
кит финен 7
шприц кит полиестер 10
шприц кит 4+1 акрил 12
грунд акрилен 8
шкурка суха 4
шк. водна 4
марля силикон 2
найлон за покриване 2
тиксо 6
кореселин 3 лв
дотук 62.5лв
боядисване калник(преден) 30лв
пр.врата 30
задна врата 30
изчукване и бояд заден капак 50 лв
боядисване на праг 15
изправяне предница 30
общо 247.5 лв+1/2 литър боя -85 лв
на това казвам аз цени и качество.само че ме забави цяла седмица.но си е доста далеч от софия
кит финен 7
шприц кит полиестер 10
шприц кит 4+1 акрил 12
грунд акрилен 8
шкурка суха 4
шк. водна 4
марля силикон 2
найлон за покриване 2
тиксо 6
кореселин 3 лв
дотук 62.5лв
боядисване калник(преден) 30лв
пр.врата 30
задна врата 30
изчукване и бояд заден капак 50 лв
боядисване на праг 15
изправяне предница 30
общо 247.5 лв+1/2 литър боя -85 лв
на това казвам аз цени и качество.само че ме забави цяла седмица.но си е доста далеч от софия
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боя
На сбирката на края на месеца ще дойда задължително.Ще ме познаете по номера PA 6417 AB,и мога да ти покажа каква е разликата между боядисване за 332.5 лв на половин кола и боядисване за 1200 лв.ОК?А мога да ти кажа че въобще нямаш никва представа какво точно означава криви рогове и как се правят "ИСТИНСКИ"!!!Но все пак успех , опитах се да помогна , ако искаш има хора дето ще ти направят колата и за по-малко,ще си разбереш каква ти е грешката точно след 1 година
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Боя
Бате,да знаеш от мен че това е 0.5 си е криво!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Боя
ОК може. Не казвам ништо. Важното е да върви.kali_racing написа:Бате,да знаеш от мен че това е 0.5 си е криво!!!

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:ОК може. Не казвам ништо. Важното е да върви.kali_racing написа:Бате,да знаеш от мен че това е 0.5 си е криво!!!
Важното е да върви и тва си е!

- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kali_racing написа:На сбирката на края на месеца ще дойда задължително.Ще ме познаете по номера PA 6417 AB,и мога да ти покажа каква е разликата между боядисване за 332.5 лв на половин кола и боядисване за 1200 лв.ОК?А мога да ти кажа че въобще нямаш никва представа какво точно означава криви рогове и как се правят "ИСТИНСКИ"!!!Но все пак успех , опитах се да помогна , ако искаш има хора дето ще ти направят колата и за по-малко,ще си разбереш каква ти е грешката точно след 1 година
мога да ти кажа че тоя майстор е боядисвал и коли за по 30000лв и за 300лв.по желание може и в камера да ти боядиса колата.аз останах удивен от това което е направил,и съм сигурн че ако след година се появи проблем с това което е боядисвал ще поеме рекламация и ще го направи безплатно-значи къде ще му излезе сметката???????
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”