Утре ще минавам на технически преглед, но имам 2 въпроса....
Задължително ли е да работи клаксона?
А също така ако някои може да ми препоръча човек при които може да се мине без разписка от общината?

Смотани въпроси относно технически преглед
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Смотани въпроси относно технически преглед
smg написа:А също така ако някои може да ми препоръча човек при които може да се мине без разписка от общината?

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
е то така и така ще ги дадеш тия пари рано или късно ,като тръгнеш да я продаваш пак ти трябва тая бележка само че има лихви после за просрочено времеsmg написа:Това е ясно....
Колата може да премине всички тестове.
Просто искам да си спестя сто и кусур лева, които трябва да дам в общината

Последна промяна от landwarrior на Съб 23 сеп 2006 9:37, променено общо 1 път.
До сега никьде не са ми проверявали клаксона дали работи - гледат фарове и спирачки основно. А май без данък се минава почти навсякъде /без кат и сба/
- после да не си се оплакал че пътищата са толкова зле и няма паркинзи по центъра. Тоя данък не е измислен ей така да го има ...smg написа:...Просто искам да си спестя сто и кусур лева, които трябва да дам в общината
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега тоя данък дали ще го платиш или не нищо няма да се промени.Мен също ме е яд да плащам за вили апартаменти и прочие на разни привилегировани крадци.tr0ll написа: - после да не си се оплакал че пътищата са толкова зле и няма паркинзи по центъра. Тоя данък не е измислен ей така да го има ...
smg ако Плиска не ти е далече пиши на лични да ти кажа едно коректно място

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
пичове платете си данъка навреме за да не гледате после така като
ви кажат колко дължите за изминалия период с лихви
П.П рано или късно ще трябва бележка от там за нещо ,при продажба на кола,при отписване на кола ,при вадене на различни документи я изискват и после ще трябва да се ръсите повече за да си платите за ''хитрината''

П.П рано или късно ще трябва бележка от там за нещо ,при продажба на кола,при отписване на кола ,при вадене на различни документи я изискват и после ще трябва да се ръсите повече за да си платите за ''хитрината''

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”