Глоби в Бургас
- milkinis
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Глоби в Бургас
А някой чул ли е за това, че в Бургас ще глобяват за безпричинно включена аларма
, или моята информация е грешна. Е***и държавата ще свалят кожата от гърба на човек.

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Глоби в Бургас
ABD написа:А някой чул ли е за това, че в Бургас ще глобяват за безпричинно включена аларма, или моята информация е грешна. Е***и държавата ще свалят кожата от гърба на човек.
Абе дочух за нещо такова.. май ставаше впрос за нощно време.. по сигнал идват, гледат, пишат.
По принцип съм съгласен с колегите, но ми се струва, че проблема има и друга страна. Не знам дали има такова нещо в сф, но в бс е нещо като мода лекетата си настройват алармата на свръх чувствителен режим и само като духне вятър започва да пищи. (Страшна гъзария.
) Ако някой такъв си паркира колата под прозореца ви и тя пищи по 10-15 пъти на вечер едва ли ще се чувствате конфортно. Струва ми се, че трябва да се въведат някакви технически параметри за ниво на чувствителност на алармите и който не го спазва да има санкции. Нямам си представа дали е технически възможно осъществяването на подобен контрол, но познавам хора, на които им се реве от съседски аларми.
Само мнение.

Само мнение.

- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хахахахаха
И намене ми се реве - разкачиха ми бронята тва онова, На 5 аудите 80 в махалата има едно с огледала, Вектра с огледала няма, най - новото!! Внимание. Някой се е опитал нощеска да ми открадне миризливото "КЮНДЕ" отзад................Смях накраиника на гърнето, смях, може би ако ми беше казал че му харесва одавна да съм му го подарил, ама тва е - никои няма да спииииииииииииии докато тая свинщина не престане, знаете ли защо, защото сутринта 3ма души ме питаха "ама то така ли си беше, ма то да не би някои да е искал да го краде и тва онова.
Лични наблюдения, АКО НЯКОИ СЕРЕ В ЗАДНИЯ ДВОР И 30 ТЕ БАБЕТА ДЕТО ДЕБНАТ ЩЕ ДИГНАТ ЩУР СКАНДАЛ, БРЕМЕННА ЖЕНА НА ЛЕГЛО ДА ЗАДИГНАТ АПАШИТЕ ВСИЧКИ ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧАТ И СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ КЛЮКАРСТВАТ МА ТИ ВИДЯ ЛИ ТВА ОНОВА. Е затова ще пищят алармите.
Смятам че това е гласност нека в най-скъпите квартали вият аларми денонощно, от апашите, от вятъра , от невъзпитаните ни деца, от собствената ни простотия, от всичко това

И намене ми се реве - разкачиха ми бронята тва онова, На 5 аудите 80 в махалата има едно с огледала, Вектра с огледала няма, най - новото!! Внимание. Някой се е опитал нощеска да ми открадне миризливото "КЮНДЕ" отзад................Смях накраиника на гърнето, смях, може би ако ми беше казал че му харесва одавна да съм му го подарил, ама тва е - никои няма да спииииииииииииии докато тая свинщина не престане, знаете ли защо, защото сутринта 3ма души ме питаха "ама то така ли си беше, ма то да не би някои да е искал да го краде и тва онова.
Лични наблюдения, АКО НЯКОИ СЕРЕ В ЗАДНИЯ ДВОР И 30 ТЕ БАБЕТА ДЕТО ДЕБНАТ ЩЕ ДИГНАТ ЩУР СКАНДАЛ, БРЕМЕННА ЖЕНА НА ЛЕГЛО ДА ЗАДИГНАТ АПАШИТЕ ВСИЧКИ ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧАТ И СЛЕД ТОВА ЩЕ СИ КЛЮКАРСТВАТ МА ТИ ВИДЯ ЛИ ТВА ОНОВА. Е затова ще пищят алармите.
Смятам че това е гласност нека в най-скъпите квартали вият аларми денонощно, от апашите, от вятъра , от невъзпитаните ни деца, от собствената ни простотия, от всичко това

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
веско написа:...Ако някой такъв си паркира колата под прозореца ви и тя пищи по 10-15 пъти на вечер едва ли ще се чувствате комфортно....
Имаше май един такъв и при нас преди години - откакто някой му боядиса предното и страничното стъкло и каквото още можа в един свежооранжев цвят, вече май даже го няма...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”